Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Грудня, 2020 р., 10:41
          Що необхідно знати мисливцям про небезпеку, яку може спричинити африканська чума свиней?
04 Грудня, 2020 р., 10:53
   Президент України Володимир Зеленський підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування та районних державних адміністрацій», прийнятий Верховною Радою 17 листопада (законопроєкт 3651-д). Введення в дію цього Закону забезпечить правонаступництво органів місцевого самоврядування та не допустить паралізування їх діяльності після місцевих виборів, що відбулися на новій територіальний основі.
02 Грудня, 2020 р., 11:06
Фонд соціального страхування України компенсує втрачений заробіток за весь період догляду за хворим членом родини у лікарні або вдома у разі необхідності. Найбільша кількість відповідних листків непрацездатності видається у разі хвороби дитини застрахованої особи.
01 Грудня, 2020 р., 08:28
В Україні продовжується реформа місцевого самоврядування та децентралізація влади. Громади отримують більше ресурсів і повноважень. Надважливим ресурсом для громад є земля - це і розвиток, і економіка, і наповнення місцевих бюджетів і, відповідно, благополуччя жителів. Асоціація міст України вітає Указ Президента про передачу сільгоспземель громадам і постанову Уряду, яка запускає механізм повноцінної передачі з державної у комунальну власність земель сільськогосппризначення всім без виключення територіальним громадам.  
30 Листопада, 2020 р., 12:26
   В Україні з початку 2020 року виявлено 20 випадків АЧС, 16 з них в домашніх господарствах, 4 – у дикій фауні.
27 Листопада, 2020 р., 15:14
Системний аналіз сфери житлово-комунального господарства свідчить про наявність значної кількості проблем, які необхідно вирішувати якнайшвидше. Тільки за таких умов, надавачі житлово-комунальних послуг зможуть забезпечити стабільність надання послуг споживачам, не допустити колапсу системи в цілому.
19 Листопада, 2020 р., 16:31
   Шановні жителі Ленковецької об’єднаної територіальної громади! 
19 Листопада, 2020 р., 10:50
18 листопада відбулася перша сесія Ленковецької сільської ради восьмого скликання. На засіданні було визнано повноваження 22 депутатів сільської ради та сільського голови Криворчука Ю.П. Відповідно до порядку денного за поданням сільського голови депутати більшістю голосів обрали секретарем сільської ради депутата Ковтонюка І.І., затвердили Волошину О.Я. заступником сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради; Печенюк Л.Л. керуючим справами (секретарем) виконавчого комітету Ленковецької сільської ради, утворили старостинські округи, затвердили "Положення про старосту". Відбулося затвердження старост: - Вербовецький старостинський округ №1 -Хацаюк О.В. - Великорішнівський ,старостинський округ №2 - Космина В,П. - Коськівський старостинський округ №3- Столярчук О.М. - Мокіївський старостинський округ №4 - Зеленко О.С. - Старобейзимський старостинський округ №5 - Окаянюк Л.М. - Чотирбоцький старостинський округ №6 - Костюк М.Т.   Утворено виконавчий комітет сільської ради та постійні депутатські комісії.
18 Листопада, 2020 р., 16:28
   У зв’язку з карантинними заходами, обмеження відвідування центрів обслуговування платників є тимчасовою профілактичною мірою.
18 Листопада, 2020 р., 16:26
         Реалії сьогодення зумовлюють розвиток та впровадження у практику нових форм комунікацій щодо запровадження електронного документообігу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь