Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Липня, 2021 р., 17:00
Лептоспіроз  — гостра інфекційна природно-осередкова хвороба з групи бактеріальних зоонозів, що спричиняється різними штамами лептоспір, характеризується гарячкою, загальною інтоксикацією, болем у м’язах, запаленням слизових оболонок очей, ураженням нирок, печінки, серцево-судинної та центральної нервової системи, у ряді випадків — жовтяницею і геморагічним синдромом. Хвороба передається аліментарним (через воду і продукти харчування, інфіковані лептоспірами), контактним (під час купання у водоймах, різних видів сільськогосподарських робіт, у разі укусу хворими тваринами, пошкодження шкіри інфікованими предметами) і аспіраційним (під час заготівлі сіна і сільськогосподарських продуктів) шляхами.
12 Липня, 2021 р., 16:48
            Шепетівським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області проведено аналіз стану виробничого травматизму за 1 півріччя 2021 року. Так у зазначеному періоді до відділення надійшло 24 повідомлення про нещасні випадки на виробництві, з них 22 повідомлення про захворювання медичних працівників на гостру респіраторну хворобу викликану коронавірусом nCoV-2019.( в т. ч. 3 - із смертельним наслідком). За результатами розслідування яких по 7 випадках складено акт форми Н-1. Як показує аналіз виробничого травматизму, основними причинами нещасних випадків є інші причини (техногенні, природні, екологічні та соціальні), особиста необережність потерпілого, відсутність, або неякісне проведення медогляду, порушення вимог безпеки під час експлуатації транспорту загального користування, травмування внаслідок протиправних дій інших осіб.
25 Червня, 2021 р., 13:06
25 червня 2021 р. у приміщенні Ленковецької сільської ради відбулись конкурсні випробовування кандидата на посаду директора Ленковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Ленковецької сільської ради Шепетівського району. За підсумками трьох етапів іспиту конкурсна комісія одноголосно визнала переможцем конкурсу Омельчук Ларису Володимирівну та подала свої висновки для сільського голови щодо призначення на посаду директора Ленковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів.
23 Червня, 2021 р., 15:15
23 червня 2021 р. у приміщенні Ленковецької сільської ради відбулись конкурсні випробовування кандидата на посаду директора Мокіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ленковецької сільської ради Шепетівського району. За підсумками трьох етапів іспиту конкурсна комісія одноголосно визнала переможцем конкурсу Кузьмінчук Олену Вікторівну та подала свої висновки для сільського голови щодо призначення на посаду директора Мокіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
17 Червня, 2021 р., 15:55
Запланований запуск тарифу «Твій газ На Зиму» цьогоріч не відбудеться, адже стрімке зростання цін на природний в Україні та Європі призвело до його «заморожування».
17 Червня, 2021 р., 15:52
     Для утримання дійних корів необхідні громіздкі будови, доїльне та інше серйозне обладнання, також постає необхідність найму працівників, необхідний регулярний канал збуту продукції. Свинарство – теж дуже проблемна галузь, необхідно будувати утеплені приміщення, закуповувати корми, знову ж доведеться наймати працівників. Тому для започаткування родинного бізнесу вибір може припасти  на вівчарство, зокрема на Романівську породу.
15 Червня, 2021 р., 09:15
Протягом останніх кількох років на території області відмічається активізація таких кримінальних проявів, як вчинення шахрайств. Особливо актуальним дане питання є для Шепетівського району. Так, упродовж цього року правоохоронними органами зафіксовано 121 факт шахрайських дій стосовно мешканців району.
15 Червня, 2021 р., 09:14
Кожен громадянин України знає, що має право на безоплатну приватизацію земельних ділянок, з різним цільовим призначенням. До прикладу, для особистого селянського господарства, встановлений та дозволений Законом, розмір такої ділянки для однієї людини становить 2 га.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь