Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Травня, 2020 р., 16:59
Фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області провели планову виїзну ревізію фінансово-господарської діяльності комунального некомерційного підприємства «Красилівська центральна районна лікарня» за період з 01.01.2016 по 31.12.2019, ревізією виявлено фінансових порушень на загальну суму понад 1,1 млн грн.
18 Травня, 2020 р., 14:59
Відповідно до звернення Ленковецької сільської ради до ДП "хмельницька обласна служба місцевих автодоріг" щодо проведення ремонту автодороги загального кормистування місцевого значення С231904 "Чотирбоки-Ленківці" роботи з ремонту дорожнього покриття були включені в план робіт філії "Шепетівська ДЕД" ДП "Хмельницький облавтодор" та в даний час проводяться в с.Ленківці в межах лімітів фінансування мережі доріг Шепетівського району.
14 Травня, 2020 р., 14:01
  Шановні жителі Ленковецької об’єднаної територіальної громади!   На виконання статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» надаю звіт про роботу за 2019 рік.
07 Травня, 2020 р., 14:33
ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ З ЧИСЛА СУБ'ЄКТІВ МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА  Порядок надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затверджено Постановою Кабінету Міністрів України від 22.04.2020 № 306. Право на отримання допомоги по частковому безробіттю мають роботодавці з числа суб’єктів малого та середнього підприємництва, які: • зупинили/скоротили діяльність через карантин, • сплачували ЄВ протягом останніх 6 місяців, що передують даті зупинення/скорочення діяльності, за найманих працівників, з якими не припинені трудові відносини на дату подання звернення до центру зайнятості.  Право на допомогу не мають працівники, які отримують пенсію або працюють у роботодавця за сумісництвом.
07 Травня, 2020 р., 10:31
Шановні   жителі Ленковецької громади! 8 та 9 травня  ми відзначатимемо День пам’яті та примирення та 75-у річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.  Серцем, душею та розумом  всі ми відчуваємо, що найдорожчим є Мир, найсвятішою - Перемога над ворогом, який бажає смерті ближнього, зазіхає на чуже, зневажає твою Батьківщину, віру, культуру, твоє право на життя і свободу.        Розуміння цього нас єднає і робить сильнішими. Скільки б не минуло часу, а День Перемоги завжди буде світлим днем зі сльозами на очах. Ця дата житиме в наших серцях. А у пам'яті назавжди залишаться святі імена тих, хто віддав своє життя за рідну країну.  В ці дні ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю героїв, які захистили нас в 20-му сторіччі, добровольців та бійців Збройних Сил України, які загинули на східному кордоні вже у наш час, всіх, хто загинув у боротьбі з ненависним ворогом, захищаючи рідну землю. Віддаємо глибоку шану кожному, хто боровся за Вільну та Соборну Україну.  Ця пам'ять   непідвладна часу, вона вічна.   Бо дуже велика ціна Перемоги.  Миру всім нам, єдності, свободи, щастя, злагоди та добробуту кожній  родині нашої громади!               З повагою та найкращими побажаннями сільський голова Криворчук Ю.П.
30 Квітня, 2020 р., 10:43
В ці карантинні дні серед працівників Ленковецької сільської ради проведено благодійну акцію «Допоможи медикам в період COVID-19». Наслідуючи досвід небайдужості, прагнучи долучитися до світового тренду соціальної відповідальності та внести свій вклад в підтримку Шепетівської ЦРЛ, працівники сільської ради під керівництвом сільського голови Криворчука Ю.П. перерахували 10% посадового окладу кожного працівника лікувальному закладу. Впевнені, що допомога сьогодні додасть впевненості медикам завтра, а пацієнтам шанс побороти недугу.
24 Квітня, 2020 р., 10:54
      З приходом довгоочікуваного тепла ожило село. Обертів набирають польові роботи, невдовзі вийде на пасовище худоба. В ці перші тижні на випасі тварин очікують свої небезпеки, пов'язані з кількома захворюваннями.
22 Квітня, 2020 р., 16:11
Шепетівське відділення Управління Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області опікується понад 23 тисячами працюючих Шепетівщини та Ізяславщини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь