Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Жовтня, 2020 р., 09:45
Прийомна сім’я – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Вже вдруге у нашій громаді утворюється прийомна сім’я. Ленківчани Василь Васильович Перепилиця та його дружина Марина Олександрівна стали прийомною сім’єю, прийнявши на виховання та спільне проживання трьох дітей, відкривши цім діткам своє серце, прагнучи розділити з ними свою любов і душевне тепло, подарувати кожній дитині найважливіше — щастя мати родину. Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, яка потребує уваги і допомоги держави, місцевих органів влади. Про таку підтримку йшла мова під час перебування в сім’ї сільського голови Криворчука Ю.П. та керуючого справами Печенюк Л.Л.Шановні Василь Васильович та Марина Олександрівна, нехай справжньою винагородою для вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні. Нехай посаджені вами зерна добра й любові проростуть в дитячих душах пишним цвітом! Щастя вашій родині, добра, миру та благополуччя!
05 Жовтня, 2020 р., 16:23
    Головним   механізмом  забезпечення  соціального захисту населення при  оплаті  житлово-комунальних послуг  є програма житлових субсидій, яка діє в Україні  вже  понад 20  років.
25 Вересня, 2020 р., 14:35
    В останню неділю вересня відзначається Всеукраїнський День дошкілля.       Дошкілля Ленковеччини – це  7 закладів дошкільної освіти, 12 груп, 25 педагогічних працівників, 43  працівники  обслуговуючого персоналу, 182 вихованці, батьківський загал.      
16 Вересня, 2020 р., 16:37
          Оформлені відповідним чином заяви-розрахунки, на підставі виданих в установленому порядку листків непрацездатності, є підставою для фінансування Фондом соціального страхування України допомоги по тимчасовій непрацездатності, вагітності та пологах, а також у зв’язку з тимчасовою непрацездатністю внаслідок нещасного випадку на виробництві до відновлення працездатності або встановлення інвалідності.
15 Вересня, 2020 р., 12:54
   Для забезпечення стабільної епізоотичної ситуації на території району, створення ефективного контролю за станом тварин, ранню діагностику, лікування та профілактику інфекційних, внутрішніх незаразних, акушерських, гінекологічних і хірургічних хвороб тварин, з метою якісної організації протиепізоотичних заходів для спеціалістів державних установ ветеринарної медицини району проведено навчання  по комплексу обов’язкових осінніх протиепізоотичних, лабораторно-діагностичних заходів з дотриманням правил біологічної безпеки та вжиттям заходів щодо недопущення розповсюдження гостроінфекційних хвороб, який розпочинається з 14 вересня 2020 року.
14 Вересня, 2020 р., 10:26
 Свою співпрацю з громадою Ленковецької сільської ради «Епіцентр Агро» розпочав з добрих справ. Вагомою подією для Ленковеччини стало укладання 10 червня 2020 року сільським головою Криворчуком Ю.П. та керівниками Північного кластеру агрохолдингу офіційної угоди про соціальне партнерство щодо здійснення розвитку соціально-економічних умов на території Ленковецької сільської ради протягом 2020 року. За час, який пройшов після підписання партнерської угоди, представники компанії вже зустрілися з нашими жителями-пайовиками та в.о. старост населених пунктів, ознайомилися з конкретними пропозиціями жителів та станом на 10 вересня «Епіцентр Агро» вже реалізував ряд заходів на території сільської ради. Не на словах, а у реальних діях запрацювала формула соціального партнерства від «Епіцентр Агро»: «Сказано-Зроблено». Так в с. Чотирбоки за заявкою пайовиків ведеться ремонт 3-х вулиць (з яких 2 вже відремонтовано). Видатки на проєкт в цілому становлять 120 тис.грн.; придбано гідропідсилювач для посилення тиску води по вул.Горянській вартістю 28 тис.700 грн. На ремонт огорожі та воріт кладовищ в селі Брикуля виділено 102 тис.390 грн., в селі Старі Бейзими - 210 тис 530 грн. В клуб с.Марківці придбано 6 пластикових вікон на суму 30 тис.118 грн. Кошти в сумі 150 тис.грн. використано за рішенням пайовиків села Вербівці на ремонт місцевої церкви. В селі Коськів облаштовано дитячий майданчик на суму 60 тис.307 грн.; на ремонт огорожі місцевого кладовища виділено та освоєно кошти в сумі 101 тис.260 грн. Своїх пайовиків агрохолдинці вітали з святом весни, Днем Перемоги, Спасом. Перед початком нового навчального року всі першокласники громади отримали набори необхідного шкільного приладдя. Немає проблем і з отриманням орендної плати у натуральній формі, адже пайовики отримують його безпосередньо за місцем проживання. В даний час на опрацюванні команди агрохолдінгу знаходяться заявки щодо виділення 95 кв.м тротуарної плитки для благоустрою Чотирбоцької амбулаторії ЗПСМ та скверу біля будинку культури на суму 22 тис. грн.; на матеріали для заміни огорожі на кладовищі с.Велика Рішнівка ( 56 тис.054 грн.), на ремонт приміщення фельдшерського пункту с.Сошки (71 тис.776 грн.). "Ми прагнемо бути не просто благодійниками, від яких завжди чогось чекають. Ми вибудовуємо взаємовигідне, зрозуміле і прозоре партнерство. Відкрито говоримо, що здатні роботи добрі справи разом, завдячуючи тому, що наші пайовики довірили нам обробляти землю,"- завжди наголошує на зустрічах з жителями громади Світлана Андріївна Павлишина, керівник напрямку соціальної політики "Епіцентр Агро" в Хмельницькому регіоні.
09 Вересня, 2020 р., 11:07
На розгляді у Верховній Раді України перебуває проєкт Постанови №3693 від 18.06.2020 "Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України для проведення розслідування по рішенням органів та посадових осіб місцевого самоврядування, що мають ознаки порушень чинного законодавства України, конфлікту інтересів та корупційних діянь".
 
09 Вересня, 2020 р., 11:04
         Шепетівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області реалізує завдання загальнообов’язкового державного страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання шляхом проведення профілактичних заходів, спрямованих на запобігання нещасним випадкам на виробництві, професійним захворюванням та іншим випадкам загрози здоров’ю застрахованих, викликаних умовами праці.
09 Вересня, 2020 р., 09:04
Фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області завершили ревізію фінансово-господарської діяльності Міського комунального підприємства «Хмельницькводоканал». Установили фінансових порушень, що призвели до втрат, на суму понад 11,7 млн грн.
04 Вересня, 2020 р., 11:20
Насиченим поліями видався тиждень життя громади. Так в навчальних закладах громади стартував 2020/2021 навчальний рік. Цьогоріч шкільні родини поповнили 58 учнів-першокласників. По 43 учня навчатимуться у 10-х та 11-х класах закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів. Станом на 01.09. до навчання приступили 610 учнів. Продовжено поетапний капітальний  ремонт дроги загального користування "Вишневе - Марківці", який виконує   ПП "МВМ-13."  3 вересня   розпочато роботи з газифікації села Ленківці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь