Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Червня, 2020 р., 10:48
Шановні жителі громади! Виконавчий комітет Ленковецької сільської ради звертається до всіх вас з проханням обов'язкового виконання заходів з протидії поширенню короновірусної інфекції. Нагадуємо про необхідність дотримуватися соціальної дистанції, мити руки якомога частіше. Під час перебування на об'єктах торгівлі, в міжміському та міському транспорті  просимо обов'язково застосовувати захисні маски. Бережіть себе і тих, хто знаходиться поруч з вами.
24 Червня, 2020 р., 10:39
Рейдова група виконавчого комітету сільської ради перевірила виконання заходів з протидії поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 на об'єктах торгівлі в с.Ленківці.
18 Червня, 2020 р., 14:09
За результатами проведених фахівцями Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області ревізій впродовж січня-травня 2020 року виявлено втрат матеріальних та фінансових ресурсів на загальну суму  23,4 млн гривень.
16 Червня, 2020 р., 09:50
Питання створення безпечних умов праці, профілактики виробничого травматизму та профзахворювань були і є важливими і актуальними на будь-якому підприємстві. Гострота їх обумовлюється тим, що за кожним  випадком виробничого травматизму та профзахворювання стоїть здоров'я, життя людини.
10 Червня, 2020 р., 15:25
Сьогодні Ленковецька сільська рада в особі сільського голови Криворчука Ю.П. та Товариство з обмеженою відповідальністю "Лотівка Еліт" в особі директора Філюка С.А. уклали Угоду про взаємне соціально-економічне партнерство сторін щодо здійснення розвитку соціально-економічних умов на території Ленковецької сільської ради протягом 2020 року. Предметом Угоди передбачено право ТОВ "Лотівка Еліт" надавати фінансову або матеріальну допомогу на розвиток соціальної інфраструктури на території населених пунктів Ленковецької сільської ради, зокрема шкіл, дитячих садків, ФАПів, на виконання ремонту доріг, на проведення масових заходів, допомогу багатодітним сім'ям, ветеранам, одиноким особам, допомогу на поховання.
02 Червня, 2020 р., 16:16
  Першим кроком до отримання безпечної та якісної продукції бджільництва є зареєстрована пасіка, що надає ряд переваг для успішного розвитку.
01 Червня, 2020 р., 15:28
Останнім часом дуже поширюється небезпечна, отруйна багаторічна рослина до 3-5 метрів висоти, товщиною стебла до 10 см – борщівник Сосновського (Heracleum sosnowskyi Manden). Зацвітає на 2-7 рік життя, переносить заморозки до -7 -9 oС.
01 Червня, 2020 р., 13:36
До Міжнародного Дня захисту дітей працівниками Шепетівського районного будинку був оголошений дитячий багатожанровий онлайн-конкурс «Дивосвіт дитячих талантів» з метою виявлення та підтримки талановитих дітей. Участь в онлайн-конкурсі взяли й юні мешканці нашої громади, які за спільним рішенням журі стали кращими у  різних номінаціях.   Номінація «Юний читець» - Ковтонюк Вікторія Вербовецька ЗОШ I-II ст. (художнє читання). - Номінація «Зірки надії» Паращук Катерина Вербовецька ЗОШ I-II ст. (вокал). Дипломами за участь відзначені: - Лірик Вікторія с.Вербівці (вокал); Шопочук Зоряна с.Вишневе (вокал); Тихонюк Євгенія с.Сульжин (вокал); Криворчук Андрій с.Вербівці (вокал); Брожик Яна с.Сульжин (вокал); Брожик Даша с.Сульжин (хореографія). Як стало відомо, Дипломи всім учасникам  будуть відправлені на електронні адреси, а кращі відео-роботи протягом дня будуть виставлені на сторінці Facebook Шепетівського районного будинку культури. Дякуємо усім діткам та їх керівникам за активну участь у конкурсі та результативне представлення Ленковеччини на ньому. Зичимо усім вам нових творчих успіхів, щастя; світлих і неповторних вражень.
27 Травня, 2020 р., 11:08
     По всій України прокотилася хвиля повідомлень про масову загибел бджіл. Великі пасіки, де багато бджолосімей, чи маленькі - всього на кілька вуликів на точку - однаково страждають від моровиці медоносних комах.. Подібні випадки загибелі бджіл є непоодинокими і в нашому районі. Сільські господарства, фермери здійснюють польові роботи - протруюють кукурудзу, ріпак, пшеницю. Часто не узгоджують свої плани на проведення такого виду робіт із бджолярами. Хоча мають, відповідно до законодавства.       Дотримуючись Закону України "Про пестициди і агрохімікати" та статті 37 Закону України "Про бджільництво" на період застосування хімічних засобів захисту рослин, з метою недопущення масової загибелі бджіл аграрії мають узгоджувати з органом місцевого самоврядування, на території якого знаходиться підприємство, початок їх застосування для подальшого інформування населення та всіх власників пасік про виконання даних робіт, характер заходів із зазначенням: точного часу обробітку; території та культури, які будуть оброблятись; назви препарату, форм і методів його застосування; строку, на який потрібно прибирати пасіку від місць обробки чи ізолювати бджолосім’ї в гнізді. Разом з тим, поруч із використанням небезпечних чи неякісних пестицидів сільгоспвиробниками, до причин мору бджіл варто віднести і хвороби медоносних комах та відсутність державної підтримки пасічників, яка допомогла б уникнути ризиків.  Але фахівці називають ще й інші причини. До прикладу, ослаблений імунітет комах, спричинений вірусними інфекціями. Так-так, страждають від цього не лише люди!. Словом, факторів чимало. А результат - однаково плачевний: мертві комахи біля вуликів і матеріальні збитки бджолярів.
25 Травня, 2020 р., 14:51
       17.05.2020 року  жителька с. Круглик повідомила, що у неї захворіла собака, а саме: собака 2 дні відмовлялася від корму, відмічається салівація( посилена слинотеча), атаксія(хитка хода), Три тижні тому у дворогосподарстві бігав лис, який зник у невідомому напрямку. До ветеринарних спеціалістів, щодо даного випадку власники не звертались.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь