Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Серпня, 2020 р., 08:51
        Аудитори Управління Західного офісу   Держаудитслужби   в Хмельницькій області за сім місяців 2020 року провели моніторинг 195 процедур закупівель товарів, робіт та послуг загальною вартістю  майже  330  млн грн.
06 Серпня, 2020 р., 09:22
        28 липня 2020 року під керівництвом голови ОДА Дмитра Габінета відбулось онлайн-засідання розширеної колегії Хмельницької обласної державної адміністрації. Участь у засіданні колегії взяли  голова обласної ради Михайло Загородний, заступники голови облдержадміністрації, керівники департаментів та управлінь облдержадміністрації а у  режимі відеоконференції - голови райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) рад, ОТГ,  керівники територіальних підрозділів центральних органів влади. Питання дотримання фінансово-бюджетної дисципліни на підприємствах, в установах і організаціях області залишається досить актуальним, а це дотримання чинного законодавства в порядку правильності складання бюджетних запитів, використання  державних та місцевих коштів та майна. Особливу увагу спрямовано на усунення виявлених порушень контрольними заходами фінансового контролю.
27 Липня, 2020 р., 10:18
Останнім часом жителі міста та району скаржаться на те, що до їхніх  господарств навідуються непрохані хвостаті руді гості – лиси, які душать  птицю, наносять покуси домашнім тваринам.
20 Липня, 2020 р., 10:47
  За результатами проведених фахівцями Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області ревізій впродовж шести місяців 2020 року  виявлено втрат матеріальних та фінансових ресурсів на загальну суму  23,4 млн гривень.
08 Липня, 2020 р., 14:21
Мабуть символічно, що саме в День сім'ї в родинне коло ( правда свою корекцію вніс КАРАНТИН) на нараду в с.Ленківці з'їхалися працівники клубних  та бібліотечних установ громади, щоб ознайомитися з Питанням послаблення деяких карантинних заходів в закладах культури Ленковецької сільської ради в період карантину, пов’язаного з коронавірусом COVID-19. Під керівництвом  провідного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Богурської Л.М. учасники наради опрацювали Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення культурно-мистецьких заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), затверджені Постановою Міністерства охорони здоров’я України від 06.06.2020 №35. Відповідно до розпорядження сільського голови від 06.07.2020 року №86-р « Про послаблення деяких карантинних заходів в закладах культури Ленковецької сільської ради в період карантину, пов’язаного з коронавірусом COVID-19» керівникам закладів культури дозволено проводити з 01 липня 2020 року обслуговування користувачів бібліотек, заняття клубних формувань, репетиції аматорських колективів, гру в настільний теніс та більярд з дотриманням епідеміологічних правил. В роботі наради взяв участь та ознайомим з окремими вимогами щодо роботи та співпраці з клубними установами поліцейський громади Козачук О.Г.
02 Липня, 2020 р., 11:30
    Набрання чинності Закону України «Про повну загальну середню освіту» стало підставою для припинення безстрокового трудового договору з керівниками закладів загальної середньої освіти згідно з пунктом 9 частини першої статті 36 Кодексу законів про працю України. 26 червня 2020 року Ленковецькою сільською радою припинено безстрокові трудові договори з керівниками підпорядкованих закладів загальної середньої освіти. Одночасно відбулося укладання за згодою керівників 5 трудових договорів строком на шість років та 1 трудового договору строком на один рік без проведення конкурсу. Укладання договорів проведено у правовому полі згідно чинного законодавства ( п.3.1. розділу Х «Прикінцеві положення» Закону України «Про повну загальну середню освіту»).
25 Червня, 2020 р., 14:22
На виконання рішення Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Шепетівської райдержадміністрації, розпорядження сільського голови від 22 червня 2020 року №82-р "Про заходи щодо запровадження сезону безпеки на водоймах Ленковецької сільської ради" виконуючими обов'язки старост населених пунктів організовано встановлення попереджувальних табличок  щодо заборони купання на водоймах, які не відповідають санітарно-гігієнічним вимогам "Державних санітарних норм та правил утримання територій населених місць", затверджених наказом МОЗ України від 17.03.2011 року №145, з обов'язковим проведенням лабораторних досліджень води, грунту та піску. Станом на 25 червня попереджувальні таблички встановлено біля водойм в селах Велика Рішнівка, Коса Рішнівка, Сошки, Сульжин, Пиляї, Білопіль, Мокіївці, Чотирбоки, Коськів,  Брикуля, Лавринівці, Марківці. Користуючись нагодою, виконавчий комітет сільської ради звертається з проханням до орендарів водойм сільської ради розглянути можливість облаштування місць відпочинку місцевого населення з дотриманням санітарно-гігієнічних вимог. 
25 Червня, 2020 р., 08:57
        Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 року № 500 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України» внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів», зокрема, на період дії карантину робота в Державній аудиторській службі України розпочинається о 8.00 годині.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь