Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Січня, 2021 р., 16:53
В грудні 2020 року нові випадки високопатогенного грипу птиці виявлені в Миколаївській, Херсонській та Київській областях.
31 Грудня, 2020 р., 10:13
   Шановні жителі громади! Від щирого серця вітаю всіх вас з Новим 2021 роком та Різдвом Христовим! З новим щастям, з новими планами та новими звершеннями! 
29 Грудня, 2020 р., 14:09
Президент України Володимир Зеленський  підписав Указ №568/2020 від 15 грудня 2020 року "Про присвоєння  почесного звання "Мати-героїня".  За забезпечення  зразкового виховання дітей у сім'ї, створення сприятливих умов  для здобуття  дітьми освіти, розвитку їхніх творчих здібностей , формування  високих  духовних і моральних якостей відзначено 901 українську жінку. Серед них є і жительки нашої громади Перепилиця Марина  Олександрівна та Ребекевша Аделіна Павлівна, які народили та виховали до восьмирічного віку п'ятеро дітей. 
29 Грудня, 2020 р., 13:51
У передноворічні дні гарний подарунок  отримали  мешканці села Ленківці, члени  місцевого кооперативу «Газовик». Сьогодні, 29 грудня відбулося урочисте відкриття газопроводу.  На свято завітали працівники ПРАТ «ШЕПЕТІВКАГАЗ», керівники громади та кооперативу, настоятель місцевого храму, жителі с.Ленківці.
22 Грудня, 2020 р., 17:10
             Питання створення безпечних умов праці, профілактики виробничого травматизму та профзахворювань були і є важливими і актуальними на будь-якому підприємстві. Гострота їх обумовлюється тим, що за кожним випадком виробничого травматизму та профзахворювання стоїть здоров'я, а іноді життя людини.
15 Грудня, 2020 р., 11:48
        Дбати про корів потрібно протягом всього року. З приходом зими слід звернути увагу на підготовку корівника, у якому тварини проводять всю холодну пору року. Для ут­ри­ман­ня ве­ли­кої ро­га­тої ху­до­би слід ство­рю­ва­ти такі умо­­ви, що за­без­пе­чу­ва­ти­муть їм ком­форт­не існу­ван­ня, а ко­ро­ва на­взаєм віддя­чить гос­по­да­рю підви­щен­ням рівня про­дук­тив­ності: ретельно закрити щілини, підігнати вікна і двері, щоб вони щільно закривалися. Двері бажано утеплити додатковою обшивкою. Особливо добре потрібно утеплити стелю. Приміщення корівника, а також годівниці, стійло, перегородки, стійки, прив'язь повинні бути відремонтовані і ретельно продезінфіковані, вікна – відкриватися для провітрювання. Розташовувати їх слід ззаду або збоку від тварини вище за рівень її голови.
14 Грудня, 2020 р., 16:40
     З метою протидії поширенню коронавірусної інфекції та вжиття заходів щодо упередження розповсюдження COVID-19 Шепетівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області наполегливо рекомендує страхувальникам (роботодавцям) на час карантину надавати перевагу дистанційній формі подачі документів до Фонду соціального страхування України.
11 Грудня, 2020 р., 20:46
Міністерство розвитку громад і територій України підготувало проєкт постанови, яка має на меті відновлення дії постанови Кабінету Міністрів України №553 «Про порядок здійснення державного архітектурно-будівельного контролю». Проєкт планується винести на найближче засідання Уряду, його вже отримали на погодження центральні органи виконавчої влади. Ініціатором відновлення дії постанови №553 виступив Міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов.
07 Грудня, 2020 р., 11:59
      З 1 серпня 2020 року суб’єкти господарювання мають можливість замість традиційних касових апаратів (реєстраторів розрахункових операцій - РРО) використовувати програмні касові апарати (програмні РРО). При цьому програмний РРО від Державної податкової служби став повністю безкоштовним, а встановити його можливо на смартфон, планшет, комп'ютер чи інший пристрій, який має ОС Android та Windows підключений до інтернету.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь