Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Листопада, 2020 р., 12:45
   Працівниками Управління Західного офісу Держаудитслужби  в Хмельницькій області впродовж дев’яти місяців поточного року за результатами проведених ревізій виявлено втрат матеріальних та фінансових ресурсів на загальну суму 48,1 млн гривень.
02 Листопада, 2020 р., 14:36
       В жовтні 2020 року встановлено випадок сказу корови в с. Устянівка де рішенням ДНПК при Шепетівській РДА введені карантинні обмеження. Наразі проводяться заходи з ліквідації даного захворювання.
29 Жовтня, 2020 р., 13:48
Управлінням Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області протягом січня-вересня 2020 року здійснено 235 моніторингів закупівель, якими охоплено понад 767 млн гривень.
23 Жовтня, 2020 р., 09:58
   В мисливських угіддях незабаром відкриється сезон полювання на хутрових та парнокопитних тварин, а саме з 7листопада 2020 року. 
22 Жовтня, 2020 р., 10:08
  За результатами проведених фахівцями Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області ревізій впродовж січня-серпня 2020 року виявлено втрат матеріальних та фінансових ресурсів на загальну суму понад 45 млн гривень.
20 Жовтня, 2020 р., 13:37
Згідно партнерської соціальної угоди щодо здійснення розвитку соціально-економічних умов на території Ленковецької сільської ради протягом 2020 року агрохолдінг «Епіцентр Агро» продовжує реалізацію заходів на території сільської ради. Виконано побажання пайовиків сіл Велика Рішнівка та Сошки щодо спрямування коштів згідно соціальної угоди на придбання та встановлення огорожі біля пам’ятника воїнам-односельцям та кладовища (с.В.Рішнівка), придбання матеріалів на проведення внутрішнього та зовнішнього ремонту приміщення фельдшерського пункту та клубу, встановлення огорожі біля Пам’ятного знака жертвам Голодомору 32-33 років (с.Сошки).
16 Жовтня, 2020 р., 09:27
ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!   Просимо  ознайомитися з інформацією Штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Хмельницької обласної адміністрації про те, що за результатами наради, проведеної під головуванням Прем’єр-міністра України 12.10.2020 та на виконання п.4 листа Прем’єр-міністра України  від 12.10.2020 р. № 42472/0/1-20 щодо вжиття заходів для посилення контролю за карантинними обмеженнями в громадському транспорті,  на продуктових ринках, під час проведення агітаційної кампанії на місцевих виборах відповідно до ст.44 та пункту 2 частини першої статті 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення,  надано право   на складання протоколів про адміністративні правопорушення за порушення карантинних обмежень, пов’язаних із поширенням респіраторної хвороби COVID – 19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-19.         Виконавчий комітет сільської ради звертається до всіх вас з проханням не нехтувати протиепідемічними заходами і тим самим  не допускати адміністративних правопорушень.       Бережіть себе і тих, хто з вами поруч. Дякуємо за розуміння. Будьте здорові!
07 Жовтня, 2020 р., 09:45
Прийомна сім’я – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Вже вдруге у нашій громаді утворюється прийомна сім’я. Ленківчани Василь Васильович Перепилиця та його дружина Марина Олександрівна стали прийомною сім’єю, прийнявши на виховання та спільне проживання трьох дітей, відкривши цім діткам своє серце, прагнучи розділити з ними свою любов і душевне тепло, подарувати кожній дитині найважливіше — щастя мати родину. Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, яка потребує уваги і допомоги держави, місцевих органів влади. Про таку підтримку йшла мова під час перебування в сім’ї сільського голови Криворчука Ю.П. та керуючого справами Печенюк Л.Л.Шановні Василь Васильович та Марина Олександрівна, нехай справжньою винагородою для вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні. Нехай посаджені вами зерна добра й любові проростуть в дитячих душах пишним цвітом! Щастя вашій родині, добра, миру та благополуччя!
05 Жовтня, 2020 р., 16:23
    Головним   механізмом  забезпечення  соціального захисту населення при  оплаті  житлово-комунальних послуг  є програма житлових субсидій, яка діє в Україні  вже  понад 20  років.
25 Вересня, 2020 р., 14:35
    В останню неділю вересня відзначається Всеукраїнський День дошкілля.       Дошкілля Ленковеччини – це  7 закладів дошкільної освіти, 12 груп, 25 педагогічних працівників, 43  працівники  обслуговуючого персоналу, 182 вихованці, батьківський загал.      

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь