Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Травня, 2021 р., 10:35
     Весна – пора пробудження природи, розпускання дерев і квітів, яскраво-зеленої трави, теплих поривів вітру, довгоочікуваних прогулянок із своїми улюбленцями на галявинах, у лісах, а також період «розквіту» т. зв. трансмісивних захворювань (інфекційні та паразитарні хвороби, збудники яких передаються членистоногими).
20 Квітня, 2021 р., 15:22
           З приходом довгоочікуваного тепла ожило село. Обертів набирають польові роботи, невдовзі вийде на пасовище худоба. В ці перші тижні на випасі тварин очікують свої небезпеки, пов'язані з кількома захворюваннями.
19 Квітня, 2021 р., 11:17
Відповідно до рішення  засідання виконавчого комітету сільської ради  від 25 березня 2021 року №20  в населених пунктах сільської ради  у ці весняні дні  триває  місячник санітарної очистки та благоустрою . В рамках даної акції ведуться роботи з  очищення територій вулиць, обочин доріг, прилеглих територій до обійсць жителів  від сміття, продовжується впорядкування  територій кладовищ.  Виконавчий комітет на чолі з сільським головою Криворчуком Ю.П.  звертається до всіх  жителів  громади з проханням долучитися до заходів місячника благоустрою.  Давайте разом дбати про чистоту населених пунктів нашої громади!!
15 Квітня, 2021 р., 16:27
Вимоги щодо створення контрольної стрічки в електронній формі у реєстраторах розрахункових операцій, програмних реєстраторах розрахункових операцій та модемів для передачі даних та Порядок передачі електронних копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків реєстраторів розрахункових операцій, програмних реєстраторів розрахункових операцій дротовими або бездротовими каналами зв’язку до органів Державної податкової служби України затверджено наказом Міністерства фінансів України від 17.10.2020 за №1744/22056 (далі вимоги 1057 та Порядок №1057 відповідно).
07 Квітня, 2021 р., 17:08
   Пандемія COVID-19 змусила уряди, роботодавців, робітників та населення в цілому зіткнутися з безпрецедентними проблемами щодо вірусу та багатьох наслідків, які він справив на світ праці. Всесвітній день безпеки та здоров'я на роботі буде присвячений стратегіям зміцнення національних систем безпеки та здоров’я на роботі (БЗР) для підвищення стійкості для подолання криз зараз і в майбутньому, спираючись на отримані уроки та досвід зі світу праці.
07 Квітня, 2021 р., 13:53
 Шепетівська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що із 7 квітня в області встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Обмеження діятимуть до 18 квітня 2021 року.
06 Квітня, 2021 р., 13:02
Сибірка (Anthrax, сибірська виразка, телій) — гостре інфекційне захворювання усіх видів сільськогосподарських, домашніх і диких тварин, що характеризується гарячкою, септицемією, інтоксикацією організму, серозно-геморагічним запаленням підшкірної та субсерозної сполучної тканин і внутрішніх органів, утворенням набряків та карбункулів. На сибірку хворіє людина.
23 Березня, 2021 р., 10:25
Шановні жителі громади. На виконання протокольного рішення  засідання  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  Ленковецької сільської ради     щодо запобігання занесенню та поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2 від 22 березня  2021 року (протокол №8), з    метою   вжиття   заходів  із запобігання  поширенню на території  Ленковецької сільської ради  гострої респіраторної хвороби COVID-19,  спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2   розпорядженням  від 22 березня 2021 року №38-р «Про  заходи із запобігання  поширенню на території  Ленковецької сільської ради гострої респіраторної хвороби COVID-19,  спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»  на території Ленковецької сільської ради   з 22 березня 2021 року    на період карантину заборонено  проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних та інших) заходів, крім заходів, необхідних для забезпечення  роботи Ленковецької сільської ради,  за умови дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів; приймання відвідувачів закладами культури і проведення культурних масових заходів; проведення релігійними організаціями богослужінь, якщо не  забезпечено наявності в споруді, приміщенні не менше 10 квадратних метрів на одну особу; обслуговування в торгівельних точках покупців без дотримання карантинних вимог, якщо не  забезпечено наявності в приміщенні не менше 10 квадратних метрів на одну особу.  З  23 березня  2021  року  по  04 квітня 2021  запроваджено дистанційну форму навчання учнів у підпорядкованих закладах загальної середньої освіти.   Просимо з розумінням віднестися до   прийняття даного рішення, дотримуватися  всіх протиепідемічних заходів, не наражати на небезпеку себе і оточуючих.
19 Березня, 2021 р., 11:34
Ленковецька сільська рада продовжує співпрацю з агрохолдингом «Епіцентр Агро». В рамках розвитку мережі маршрутних елеваторних хабів група компаній «Епіцентр К», до якої входить агрохолдинг, уклала угоду на будівництво у Хмельницькій області 2-х нових елеваторів. Один з них, лінійний елеватор на 60 тисяч тонн одночасного зберігання зерна, побудують у селі Чотирбоки нашої громади. Постачальником обладнання для цього об’єкту виступає міжнародна компанія «Convex International». Уведення в експлуатацію планується наступного маркетингового року. Частину коштів, передбачених на реалізацію проєкту, «Епіцентр Агро» також інвестує у розбудову залізничної інфраструктури. 
17 Березня, 2021 р., 10:00
   Швидкі темпи нарощування міжнародних коопераційних зав’язків представляють серйозну загрозу щодо занесення і розповсюдження на території України однієї з небагатьох найнебезпечніших інфекцій – грипу птиці. Вплив на птахівництво призводить до суттєвих економічних збитків (знищення поголів’я птиці, накладення карантинних та інших обмежувальних заходів, заборона торгівлі, додаткові ветеринарно-санітарні заходи) як в розвинених країнах, так і у країнах, що розвиваються.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь