Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Квітня, 2020 р., 12:57
З 10 квітня 2020 року Ленковецька сільська рада долучається до соціального проекту Міністерства соціальної політики України - онлайн-платформа "Допомога поруч" з метою надання соціальних послуг одиноким громадянам похилого віку, людям з інвалідністю, сім’ям з дітьми (зокрема, дітям з інвалідністю) та іншим соціально вразливим верствам населення громади. Координацію роботи фахівців з соціальної роботи в населених пунктах громади здійснюватиме Панчук Олександр Васильович, спеціаліст загального відділу Ленковецької сільської ради.
02 Квітня, 2020 р., 10:51
Справжньою підтримкою медичних працівників у цей важкий час стала особиста допомога сільського голови Криворчука Юрія Петровича, який закупив респіратори для медичних працівників ОТГ, та депутата Ленковецької ОТГ Безкоровайного Василя Миколайовича, який передав у Ленковецьку амбулаторію загальної практики сімейної медицини комплект захисту.
30 Березня, 2020 р., 09:57
  Шепетівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області попереджає про таке небезпечне захворювання –  як лейкоз .
24 Березня, 2020 р., 11:34
Відтепер у Ленковецькій АЗПСМ є мультифункціональні ліжка. До заходів в рамках діючої у Ленковецькій сільській раді Програми щодо покращання медичного обслуговування населення громади долучився наш земляк, колишній ленківчанин Гордійчук Валерій Григорович, який 23 березня благодійно передав Ленковецькій амбулаторії загальної практики сімейної медицини 3 мультифункціональні ліжка з ортопедичними матрасами.  Територіальна громада, медичні працівники закладу щиро вдячні Валерію Григоровичу за сприяння покращанню бази медичного обладнання амбулаторії та зичать міцного здоров'я, благополуччя, життєвих гараздів. Нехай добро повертається до Вас сторицею.
23 Березня, 2020 р., 14:50
  Сказ – небезпечне вірусне інфекційне захворювання, що передається людині під час укусу або контакту із слиною хворої тварини. Однією з основних ознак розвитку захворювання є водобоязнь, утруднення під час ковтання рідини, поява судом при спробі пити воду. Тому сказ називають ще й гідрофобією. З моменту появи ознак і симптомів хвороби сказ стає смертельним.
23 Березня, 2020 р., 11:29
ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ЛЕНКОВЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ! На виконання протокольного рішення засідання Хмельницької регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 19 березня 2020 року (протокол №5) розпорядженням сільського голови від 20 березня 2020 року №48-р на території Ленковецької сільської ради з 20 березня 2020 року на час запровадження карантинних заходів призупиняється діяльність роботи ринків, в тому числі продовольчих.   Також виконавчий комітет звертається до жителів громади з проханням обмежити  без  нагальної потреби пересування в межах населених пунктів, перебування дітей на дитячих та спортивних майданчиках. При здійсненні покупок у торгових точках дотримуватися дистанції між покупцями. Просимо мешканців громади, які повернулися в населені пукти  їз закордону,  бути свідомими та здійснити самоізоляцію терміном на 14 днів. Дякуємо за розуміння. Будьте здорові.
23 Березня, 2020 р., 11:27
До уваги жителів Ленковецької ОТГ! На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року № 211 зі змінами від 16.03.2020 року № 215 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», у зв’язку з поширенням випадків захворювання COVID-19 (коронавірус), Ленковецька сільська рада та в.о. старост у селах Коськів, Чотирбоки, Вербівці, Старі Бейзими, Мокіївці, Велика Рішнівка, тимчасово обмежують прийом громадян. Прохання до відвідувачів поставитися з розумінням до вжитих заходів і звертатися до відділів сільської ради на час карантину тільки в разі нагальної потреби. Інші питання для звернень можна вирішити дистанційно (телефонний режим, електронне листування, додаток Viber). Усім здоров’я!
13 Березня, 2020 р., 14:52
В рамках реалізації проекту "Поліцейський громади" 12 березня на майдані Незалежності  в обласному центрі свідоцтво та ключі від службового автомобіля “Renault” ( “Duster” ) отримали голова Ленковецької сільської ради Криворчук Ю.П. та   офіцер громади Олександр Козачук. Як  і повідомлялося раніше, кан­ди­да­ту­ру Олек­сан­дра Ко­за­чу­ка бу­ло по­год­же­но з   керівництвом гро­ма­ди зад­ля тіс­ної та ре­зуль­та­тив­ної спів­пра­ці. Він прой­шов спе­ці­аль­не нав­чання,  успішно пройшов стажування і готовий до виконання службових обов'язків щодо забезпечення правопорядку на території сільської ради.  
11 Березня, 2020 р., 13:02
 Сьогодні, 11 березня,  на черговій нараді керівників підпорядкованих закладів освіти  за участю заступника сільського голови  Волошиної О.Я. визначено пріоритетні завдання щодо запобігання  занесенню та поширенню в закладах дошкільної та загальної середньої освіти гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусом 2019-nCOV.  Завідувач Ленковецької АЗПСМ, лікар загальної практики сімейної медицини Климчук Віктор Васильович ознайомив учасників наради з  інформацією щодо поточної епідемічної ситуації в населених пунктах громади, надав рекомендації щодо засобів індивідуального захисту та профілактики. Про  організацію  заходів з посилення режиму поточної дезінфекції в освітніх установах  наголосила у своєму виступі начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Ануфрієва Ірина Василівна.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь