Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Березня, 2020 р., 11:27
До уваги жителів Ленковецької ОТГ! На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року № 211 зі змінами від 16.03.2020 року № 215 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», у зв’язку з поширенням випадків захворювання COVID-19 (коронавірус), Ленковецька сільська рада та в.о. старост у селах Коськів, Чотирбоки, Вербівці, Старі Бейзими, Мокіївці, Велика Рішнівка, тимчасово обмежують прийом громадян. Прохання до відвідувачів поставитися з розумінням до вжитих заходів і звертатися до відділів сільської ради на час карантину тільки в разі нагальної потреби. Інші питання для звернень можна вирішити дистанційно (телефонний режим, електронне листування, додаток Viber). Усім здоров’я!
13 Березня, 2020 р., 14:52
В рамках реалізації проекту "Поліцейський громади" 12 березня на майдані Незалежності  в обласному центрі свідоцтво та ключі від службового автомобіля “Renault” ( “Duster” ) отримали голова Ленковецької сільської ради Криворчук Ю.П. та   офіцер громади Олександр Козачук. Як  і повідомлялося раніше, кан­ди­да­ту­ру Олек­сан­дра Ко­за­чу­ка бу­ло по­год­же­но з   керівництвом гро­ма­ди зад­ля тіс­ної та ре­зуль­та­тив­ної спів­пра­ці. Він прой­шов спе­ці­аль­не нав­чання,  успішно пройшов стажування і готовий до виконання службових обов'язків щодо забезпечення правопорядку на території сільської ради.  
11 Березня, 2020 р., 13:02
 Сьогодні, 11 березня,  на черговій нараді керівників підпорядкованих закладів освіти  за участю заступника сільського голови  Волошиної О.Я. визначено пріоритетні завдання щодо запобігання  занесенню та поширенню в закладах дошкільної та загальної середньої освіти гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусом 2019-nCOV.  Завідувач Ленковецької АЗПСМ, лікар загальної практики сімейної медицини Климчук Віктор Васильович ознайомив учасників наради з  інформацією щодо поточної епідемічної ситуації в населених пунктах громади, надав рекомендації щодо засобів індивідуального захисту та профілактики. Про  організацію  заходів з посилення режиму поточної дезінфекції в освітніх установах  наголосила у своєму виступі начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Ануфрієва Ірина Василівна.
06 Березня, 2020 р., 09:43
     Дорогі жінки Ленковецької об'єднаної територіальної громади, найпривабливіші і найдобріші! Любі дружини, дочки, матері, тещі, подруги і всі-всі представниці прекрасної статі! Вітаю вас з днем 8 березня! Бажаю, щоб ваші серця належали тим, хто любить і обожнює вас, щоб кожен день ви відчували турботу, відданість, вірність, допомогу і підтримку! Кохайте самі і будьте завжди коханими, залишайтеся такими ж неповторними, ніжними і теплими! Щастя вам, радості й удачі завжди і в усьому! З найкращими побажаннями сільський голова Криворчук Ю.П.
02 Березня, 2020 р., 08:52
Районним центром соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді (начальник служби Романець Л.Я., начальник відділу соціальної роботи Цідик А.С.) проведено семінар-тренінг з фахівцями із соціальної роботи громади щодо особливостей ведення соціального супроводу сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Під час роботи учасники семінару ознайомилися з презентаційним блоком з даного питання, мали змогу поспілкуватися з колегами, отримали відповіді та слушні практичні поради щодо організації роботи.
02 Березня, 2020 р., 08:35
 28 лю­то­го в громаді  від­бу­ла­ся пре­зен­та­ція по­лі­цей­ської стан­ції. З  створеними умовами праці  поліцейського  гро­мади при­їха­ли в цей день ознайомитися  на­чаль­ник уп­равлін­ня пре­вен­тивної ді­яль­нос­ті ГУ НП Хмель­ницької об­ласті Ген­на­дій Си­бі­га та його зас­тупник Ва­дим Бир­ко, на­чаль­ник Ше­пе­тівсь­ко­го ВП Олек­сандр Фур­ма­нюк, та т.в.о. його зас­тупни­ка Ми­ко­ла Бор­щук, на­чаль­ник сек­то­ру пре­вен­ції Ше­пе­тівсь­ко­го ВП Во­ло­ди­мир Ле­бідь, та стар­ший ін­спек­тор сек­то­ру мо­ні­то­рин­гу Ше­пе­тівсь­ко­го ВП Ін­на Го­луб­ко­ва.Офі­це­ром гро­ма­ди приз­на­че­но Олек­сан­дра Ко­за­чу­ка.  "Кан­ди­да­ту­ру Олек­сан­дра Ко­за­чу­ка бу­ло по­год­же­но з  гро­ма­дою зад­ля тіс­ної та ре­зуль­та­тив­ної спів­пра­ці. Він прой­шов спе­ці­аль­не нав­чання. На­ра­зі ще пе­рей­має дос­від офі­це­рів гро­мад на Дніп­ро­пет­ровщи­ні. Нев­довзі він прис­ту­пить до ви­ко­нан­ня сво­їх обов’яз­ків вже у Лен­ко­вець­кій гро­ма­ді," — до­дав під­полков­ник Олек­сандр Фур­ма­нюк, на­чаль­ник Ше­пе­тівсь­ко­го ВП.    " Го­лов­ний прин­цип ро­бо­ти офі­це­ра гро­ма­ди — «Я тут». Це оз­на­чає, що він зав­жди на пот­ре­бу жи­те­лів ОТГ бу­де на міс­ці, ви­ко­ну­ва­ти­ме на­леж­ні йому обов’яз­ки. В рам­ках цього про­єк­ту його в по­даль­шо­му бу­де за­без­пе­че­но спе­ці­аль­ним ав­то­мо­бі­лем, аби він сво­єчас­но мав змо­гу на­да­ти все­біч­ну до­по­мо­гу на­се­лен­ню у будь­-який час,"- заз­на­чив пол­ковник Ген­на­дій Си­бі­га.
02 Березня, 2020 р., 08:26
Естафету Першості громади з волейболу  було продовжено 27 лютого.  На базі Вербовецької ЗОШ І-ІІ ступенів проведено спортивні змагання  з волейболу серед закладів загальної середньої освіти І-ІІ ступенів. Перемогу здобула команда Вербовецької ЗОШ І-ІІ ступенів.
27 Лютого, 2020 р., 12:06
   Шепетівським  відділенням  управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України упродовж 2019 року направлено на фінансування лікарняних, допомог по вагітності та пологах і на поховання 23,8 млн. гривень, що на 3,7 млн. грн. більше ніж у 2018 році. Загалом у минулому році страхувальники подали 2575 заяви-розрахунки на фінансування матеріального забезпечення для 4734 застрахованих осіб.
25 Лютого, 2020 р., 15:09
За сприяння сільського голови Юрія Криворчука 25 лютого на базі Чотирбоцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів проведено спортивні змагання  «Першість громади з волейболу серед дівчат 2003-2005 років народження». В змаганнях брали участь команди 4-х  закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів. Перемогу у  змаганнях здобули команди Мокіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів (І місце), Ленковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів (ІІ місце), Чотирбоцької ЗОШ І-ІІІ ступенів (ІІІ місце).
25 Лютого, 2020 р., 13:16
21 -23 лютого   на базі спортивно-тренувального комплексу туристично-оздоровчого клубу «Горизонт», розташованого у приміщенні Великорішнівського ЗДО Ленковецької сільської ради,    проведені  туристичні змагання  - Кубок Хмельницької області з пішохідного туризму у закритих приміщеннях серед учнівської та студентської молоді «Північ Хмельниччини» . Створена спортивно-туристична база є  єдиною  в своєму роді на Хмельниччині для  проведення  подібних  змагань.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь