Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Лютого, 2020 р., 09:59
20 лютого 2020 р. у Хмельницькому обласному інституті післядипломної педдагогічної освіти  відбулася панельна дискусія голів методичних об'єднань  початкових класів з досвіду роботи за темою: "Технологічний аспект формування і розвитку мотивації до навчання у початковій школі". Досвід роботи вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти громади під час дискусії презентувала колегам області голова методичного об'єднання Парфенюк Наталія Петрівна, вчитель-методист Мокіївської загальноосвітнтої школи І-ІІІ ступенів.
20 Лютого, 2020 р., 10:56
Хто вмирає в боротьбі, в серцях живе навіки... Їх назвали Небесною Сотнею - українців, які загинули у Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській.Гинули за честь, за волю, за право бути народом. Був серед них і наш земляк Микола Степанович Дзявульський. В Ленковецькій сільській бібліотеці презентовано фотовиставку ''Герої назавжди в наших серцях'' та проведено експрес-інформацію ''Микола Дзявульський- герой Небесної Сотні''.
20 Лютого, 2020 р., 10:30
 Щоб не просто вшанувати пам’ять великого Кобзаря, а всім серцем відчути його невмируще слово, 19 лютого відповідно до розпорядження сільського голови Ю.Криворчука відділом освіти, культури, молоді, спорту та туризму Ленковецької сільської ради проведено фестиваль читців «Живи, Кобзаре, в пам'яті людській!». До читання віршованих творів Т.Г. Шевченка долучилися учні закладів загальної середньої освіти громади. Кращими читцями цьогоріч визнано Ковтонюк Вікторію, ученицю 7 класу Вербовецької ЗОШ І-ІІ ступенів та Загородню Валерію, ученицю 11 класу Ленковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, які будуть представляти громаду на обласному етапі фестивалю. Захід ще раз нагадав нам про те, що творчість Т.Г.Шевченка буде цікавити людей завжди. Дух, пройнятим словом великого генія, славного сина України Тараса Шевченка, завжди житиме у наших серцях.
18 Лютого, 2020 р., 09:22
Державна служба геології та надр України запустила «Інвестиційний атлас надрокористувача», який створено спільно з ДНВП «Геоінформ України», НАК «Надра України», ДГП «Укргеофізика» та УкрДГРІ.
14 Лютого, 2020 р., 09:38
         З часу створення Ленковецької об’єднаної територіальної громади щорічно проходять урочистості, присвячені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав, який відзначається в Україні 15 лютого.  Цьогоріч вже  традиційна зустріч  керівників громади з учасниками бойових дій на території інших держав пройшла в селі Коськів,  де в місцевому закладі загальної середньої освіти була проведена година-реквієм  «Афганістан – біль моєї душі…».  З вітальним словом до присутніх звернулися сільський голова Криворчук Ю.П., в.о. старости с.Коськів Столярчук О.М. Спогадами про події тих років поділилися з присутніми ветерани війни в Афганістані Вичавка І.І., Леончук М.І., Паляниця В.Г. На честь ветеранів звучали музичні вітання від аматорів сцени Коськівського будинку культури (дир. Зелінська Н.А.), шкільного ансамблю народних інструментів «Троїсті музики»,  вокальної групи та хору( кер. Карпюк О.П.). На згадку про зустріч всі присутні  учасники бойових дій на території інших держав отримали сувеніри, які власноруч підготували вихованці Коськівського закладу дошкільної освіти (зав. Сидорчук Н.А.).
13 Лютого, 2020 р., 11:29
Відповідно до плану роботи відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму сільської ради відбулася інструктивна нарада заступників з виховної роботи закладів загальної середньої освіти, на якій були розглянуті питання щодо організації виховних заходів у ЗЗСО, участі здобувачів освіти у творчих конкурсах, огляді художньої самодіяльності , роботи органів учнівського самоврядування, щодо організації відпочинку та оздоровлення у 2020 році, проведення 19 лютого 2020 року І етапу фестивалю читців, присвяченого Шевченківським дням, «Живи, Кобзаре, в пам’яті людській».
10 Лютого, 2020 р., 08:57
На базі відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Ленковецької сільської ради було проведено інструктивну нараду вчителів фізичної культури та Захисту Вітчизни. Проведено аналіз участі здобувачів освіти громади в спартакіаді школярів Хмельницької області за 2019 рік. обговорено та узгоджено плани організації участі в спартакіаді школярів Хмельницької області на 2020 рік та спільний план заходів фізичної культури та спорту громади на 2020 рік.
31 Січня, 2020 р., 10:43
30 січня 2020 року відбулась нарада-навчання за участю   спеціалістів Шепетівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, Шепетівської районної державної лікарні ветеринарної медицини, Шепетівської міжрайонної державної лабораторії ДПСС з порядком денним: «Про вжиття невідкладних заходів з профілактики та недопущення занесення збудника високопатогенного грипу птиці на територію Шепетівського району» та практичне відпрацювання дій при підозрі та виникненню ВПГП.
30 Січня, 2020 р., 15:14
   Фахівці Управління Західного офісу  Держаудитслужби  в Хмельницькій області протягом січня – грудня 2019 року провели моніторинг 341 процедури закупівель товарів, робіт та послуг (без виходу на об’єкт контролю), загальною вартістю понад 1 млрд гривень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь