Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Листопада, 2019 р., 13:26
За результатами проведення обласного заочного конкурсу портфоліо з відеоматеріалами "Педагогічний досвід освітян" серед педагогічних працівників  дипломами Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації нагороджено переможця (ІІ місце)  Булавинець Лесю Миколаївну, вчителя початкових класів Коськівської зош І-ІІІ ступенів, та учасника Дідук Наталію Миколаівну, практичного психолога  цього ж навчального закладу.  Вітаємо нагороджених і бажаємо нових професійних успіхів.
25 Листопада, 2019 р., 15:53
Голодомору сльози і могили
25 Листопада, 2019 р., 14:14
"Наш дух не зламати, свободу не вбити!" Саме під такою назвою пройшов захід в Коськівській ЗОШ до Дня Гідності і Свободи, на якому вшанували тих, хто віддав саме дороге - своє життя, в числі яких і наш земляк С.Оврашко.
20 Листопада, 2019 р., 14:01
Соціальні виплати та послуги Фонду соціального страхування
20 Листопада, 2019 р., 13:47
19 листопада у форматі круглого столу начальником відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Ленковецької сільської ради Ануфрієвою І.В. проведено нараду з керівниками закладів загальної середньої освіти. Під час наради проаналізовано результати ЗНО 2019 року та хід підготовки до ЗНО 2020 року в контексті покращання закладами освіти якості надання освітніх послуг. Дискусійно відбулося   обговорення  питання щодо формування   навчальними закладами внутрішньої системи якості освіти. А також керівники  ознайомилися з рекомендованими матеріалами щодо впровадження систем управління безпечністю харчової продукції за принципами НАССР під час організації харчування учнів.
20 Листопада, 2019 р., 13:09
На виконання Плану основних заходів цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту на 2019 рік, затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 15.01.2019 року №16/2019-р та з метою проведення цілеспрямованої роботи з дітьми щодо профілактики травматизму, навчання правил безпеки життєдіяльності, пожежної безпеки, безпечного відпочинку, виховання поважного ставлення до безпеки людини, вироблення навичок поведінки у разі виникнення надзвичайних ситуацій  з 11 по 15 листопада в закладах дошкільної та загальної середньої освіти  громади проведені заходи в рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності.
15 Листопада, 2019 р., 10:33
     08.11.2019 р. о 8 год. Житель с.Білокриниччя Судилківської сільської ради  вранці виводив на випас кобилу біля с. Білокриниччя. Коли припинав кобилу  кинув грудку ,з кущів вибіг лис і почав робити спроби напасти , власник тварини кинув на лиса молотка і він почав його гризти. Побіг додому за засобами захисту. Коли повернувся, лис лежав біля кобили мертвий(забитий кобилою), кобила була в крові в області голови - в ділянці нижньої щелепи, нижньої губи, лоба роздерто. Власник витер рукою кров на кобилі та повідомив державну службу ветеринарної медицини про дану подію. В той же день  в 10 год було відібрано патологічний матеріал ( голова лиса ) для дослідження на сказ. На місці перебування лиса та відбору проб проведена дезінфекція . Труп лиса спалено на місці, зилишки зариті на глибині 2 м.. Проведено вимушену вакцинацію кобили 08.11.2019 р. в 10-22 год.,09.11.2019 р.в 10 год., тваринам ,що утримуються в дворогосподарстві ( 1 кіт, 2 собаки ) проведено профілактичну вакцинацію.  Згідно протоколу  випробувань патологічного(біологічного) матеріалу № 005326 п.м./19 від 11.11.2019 р. у даного лиса виявлено вірус сказ. Власник кобили направлений в травматологічне відділення Шепетівської ЦРЛ. Про випадок захворювання лиса на сказ повідомлено  головного лікаря ШЦЛ, головного лікаря Шепетівського центру ПМСД, голову ДНПК при РДА. 11.11.2019 року проведено засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Шепетівській райдержадміністрації, введені карантинні обмеження в неблагополучному пункті та затверджені заходи по ліквідації сказу.
07 Листопада, 2019 р., 19:41
У відділі освіти, культури, молоді, спорту та туризму Ленковецької сільської ради відбувся семінар з елементами тренінгу "Розвиток емоційного інтелекту як важлива складова педагогічної діяльності в умовах реалізації НУШ". Практичний психолог Мокіївської ЗОШ І-ІІІ ст. Коробенюк С. М. розкрила тему семінару. Учасниками семінару були вчителі, практичні психологи ЗЗСО Ленковецької ОТГ. Яскравою, захопливою була практична частина. Педагоги в чудовій атмосфері дізналися про емоційний інтелект та можливість його розвитку в умовах уроку.
07 Листопада, 2019 р., 19:41
У відділі освіти, культури, молоді, спорту та туризму Ленковецької сільської ради відбувся семінар з елементами тренінгу "Розвиток емоційного інтелекту як важлива складова педагогічної діяльності в умовах реалізації НУШ". Практичний психолог Мокіївської ЗОШ І-ІІІ ст. Коробенюк С. М. розкрила тему семінару. Учасниками семінару були вчителі, практичні психологи ЗЗСО Ленковецької ОТГ. Яскравою, захопливою була практична частина. Педагоги в чудовій атмосфері дізналися про емоційний інтелект та можливість його розвитку в умовах уроку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь