Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про приватизацію об’єкта малої приватизації комунальної власності Ленковецької сільської ради

Дата: 24.05.2023 09:28
Кількість переглядів: 112

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про приватизацію об’єкта малої приватизації комунальної власності Ленковецької сільської ради  – нежитлової будівлі бувшої загальноосвітньої школи загальною площею 874,4 кв. м., що розташована за адресою: Хмельницька область, Шепетівський район, с. Вишневе, вул. Миру, 12

КОД, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації в електронній торговій системі: RAS001-UA-20230413-46960

  1. Інформація про об’єкт малої приватизації.

Найменування об’єкта приватизації, його місцезнаходження: нежитлова будівля бувшої загальноосвітньої школи загальною площею 874,4 кв.м., що розташована за адресою: Хмельницька область, Шепетівський район, с. Вишневе, вул. Миру, 12.

Інформація про балансоутримувача: Ленковецька сільська рада, код ЄДРПОУ 21315096

Дані про будівлю та земельну ділянку, на якій розташовано об’єкт приватизації: Об’єкт приватизації – нежитлова будівля бувшої загальноосвітньої школи загальною площею 874,4 кв.м., що розташована за адресою: Хмельницька область, Шепетівський район, с. Вишневе, вул. Миру, 12. Одноповерхове приміщення, фундамент – бутовий камінь, стіни - цегла, покрівля - шифер, перекриття - дерево, підлога - дерево. Інженерне обладнання: водопостачання, електропостачання та освітлення, вид опалення – місцеве. Загалом будівля не використовувалась тривалий час і потребує капітального ремонту.

Інформація про земельну ділянку: Будівля розташована на земельній ділянці  кадастровий номер 6825581300:03:001:0189, площею 0,7814 га що знаходиться у комунальній власності.

Договори оренди щодо обєкта або його частин: не укладено.

Фотографічне зображення: ортографічні зображення об’єкта додаються шляхом завантаження в Електронну торгову систему.

  1. Інформація про аукціон.

Аукціон проводиться відповідно до Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 № 432 (зі змінами).

Спосіб проведення аукціону: без умов.

Дата і час проведення аукціону: Дата і час проведення аукціону: Після опублікування інформаційного повідомлення електронна торгова система  автоматично встановлює для кожного електронного аукціону дату та час його проведення, відповідно до вимог Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 № 432 (зі змінами).

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні без умов, на аукціоні із зниженням стартової ціни встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19.30 до 20.30 дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 16.15 до 16.45 дня проведення електронного аукціону.

3. Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта:

Стартова ціна об’єкта для кожного із способів продажу (без урахування ПДВ):

продаж на аукціоні без умов – 350 634,00 грн. (триста пятдесят тисяч шістсот тридцять чотири гривні 00 коп.);

продаж на аукціоні зі зниженням стартової ціни – 175 317,00 грн. (сто сімдесят п’ять тисяч триста сімнадцять гривень 00 коп.) без урахування ПДВ.;

продаж на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 175 317,00 грн. (сто сімдесят п’ять тисяч триста сімнадцять гривень 00 коп.) без урахування ПДВ.

На ціну продажу об’єкта не нараховується податок на додану вартість.

Розмір гарантійного внеску електронного аукціону для кожного із способів: (20 % від стартової ціни аукціону).

продаж на аукціоні без умов –  70 126,00 грн;

продаж на аукціоні зі зниженням стартової ціни –   35 063,40 грн;

продаж на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій –   35 063,40 грн.

Розмір реєстраційного внеску: сума коштів у розмірі 0,2 % мінімальної заробітної плати станом на 01 січня поточного року – 1 340,00 грн.

4. Додаткова інформація.

Особи, які мають намір взяти участь в електронному аукціоні, сплачують реєстраційний та гарантійний внески на рахунок оператора електронного майданчика, через який подається заява на участь в електронному аукціоні.Покупці, які мають право брати участь у приватизації згідно із Законом України «Про приватизацію державного і комунального майна», вправі використовувати для придбання об’єкта приватизації кошти відповідно до валютного законодавства України.Покупці – нерезиденти України набувають у власність майно, що приватизується  у процесі приватизації з оплатою його ціни у національній валюті або у вільно конвертованій валюті.

Переможець електронного аукціону:

- підписує протокол про результати електронного аукціону та надає його оператору електронного майданчика, через якого ним подано цінову пропозицію/найбільшу закриту цінову пропозицію/ставку, протягом трьох робочих днів з дня, наступного за днем його формування електронною торговою системою;

- сплачує на відкритий рахунок кошти:  ціну продажу об’єкта приватизації протягом 20 робочих днів  з дня, що настає за днем формування протоколу про результати електронного аукціону;

- укладає договір купівлі-продажу об’єкта приватизації з органом приватизації протягом 25 робочих днів з дня, наступного за днем формування протоколу про результати електронного аукціону (після сплати в повному обсязі ціни продажу об’єкта  приватизації в термін визначений ст. 24 ЗУ «Про приватизацію державного і комунального майна»).

Протокол про результати електронного аукціону підписується шляхом накладання кваліфікаційних електронних підписів, що базуються на кваліфікаційному сертифікаті електронного підпису, крім випадків, якщо на підписання протоколу в письмовій формі наполягає переможець електронного аукціону.

Найменування установи банку, її адреса та номери рахунків, відкритих для гарантійного внеску, реєстраційного внеску та проведення розрахунків за придбані об’єкти:

Одержувач:  Ленковецька сільська рада

Рахунок № UA438999980314161905000022703 (для перерахування гарантійного, реєстраційного внеску)

Код ЄДРПОУ 37971775

МФО 899998

Призначення платежу: (обов’язково вказати за що та від якого об’єкта надійшли кошти).

Рахунок № UA438999980314161905000022703 (для проведення розрахунків за придбаний об’єкт)

Код ЄДРПОУ 37971775

МФО 899998

Призначення платежу: (обов’язково вказати за що та від якого об’єкта надійшли кошти).

Перелік операторів електронних майданчиків та їх банківські реквізити для сплати доступні за посиланням:  https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

Реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати покупцями гарантійних та реєстраційних внесків, розміщені на сайті: https://info.prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

Інші відомості:

повна сплата переможцем аукціону вартості об’єкта протягом 20 робочих днів з дня формування протоколу про результати електронного аукціону (стаття 24 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна»);

усі витрати, пов’язані з нотаріальним посвідченням договору купівлі-продажу, покладаються на покупця (стаття 26 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна»).

Час і місце проведення огляду об’єкта: огляд об’єкта можна здійснити в робочі дні за місцем його розташування з 8.00 до 17.15, в п’ятницю – з 8.00 до 16.00.

 Назва організатора аукціону, адреса, номер телефону, час роботи:

Ленковецька сільська рада за адресою: Хмельницька обл., Шепетівський р-н., с. Ленківці, вул. Коськовецька, 55, час роботи з 8.00 до 17.15, в п’ятницю – з 8.00 до 16.00, обідня перерва з 12.00 до 13.00. Контактна особа: Скомська Наталія Анатоліївна, тел. 0967542487, адреса електронної пошти:
lenkovecka-rada@ukr.net, адреса веб-сайту організатора аукціону https://lenkovecka-gromada.gov.ua/

Щоб взяти участь як Покупець, реєструйтесь на будь-якому із підключених до системи Прозорро.Продажі майданчиків. Операторів електронних майданчиків можна знайти за посиланням: https://prozorro.sale/pokupcyam

5. Технічні реквізити інформаційного повідомлення.

Дата і номер рішення про затвердження умов продажу об’єкта: рішення Ленковецької сільської ради від 19 травня 2023 №21. Унікальний код в електронній торговій системі: RAS001-UA-20230413-46960. Період між аукціоном без умов та аукціоном із зниженням стартової ціни, між аукціоном за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 5 робочих днів від дати опублікування інформаційного повідомлення електронною торговою системою про приватизацію об’єкта малої приватизації.

Крок аукціону для кожного із способів продажу –  (1% від стартової ціни аукціону):

             продаж на аукціоні без умов – 3 506,34 грн;

продаж на аукціоні зі зниженням стартової ціни –  1 753,17 грн;

продаж на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 1 753,17 грн.

Загальна кількість кроків, на які знижується стартова ціна об’єкта на аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій, становить 3 кроки.

Для об’єкта приватизації, два аукціони з продажу якого будуть визнані такими, що не відбулися, у випадках, передбачених абзацом третім частини шостої статті 15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», розмір гарантійного внеску встановлюється в розмірі, який є більшим:

-        50 відсотків стартової ціни об’єкта приватизації;

-       30 розмірів мінімальних заробітних плат станом на 1 січня року, в якому оприлюднюється інформаційне повідомлення.

Єдине посилання на веб-сторінку адміністратора, на якій наводяться посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір: https://prozorro.sale/


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь