Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Листопада, 2021 р., 14:43
Шановні жителі громади!       З  30 жовтня  2021 року  на території Хмельницької області запроваджено «червоний» рівень  епідеміологічної небезпеки.       В зв’язку з цим  виконавчий комітет Ленковецької сільської ради повідомляє, що на території сільської ради  почали діяти усі обмеження, встановлені постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”.       Рішенням виконавчого комітету сільської ради  від 29.10.2021 року №105   «Щодо стану вакцинації населення Ленковецької сільської ради  та запровадження обмежувальних   заходів із встановленням «червоного» рівня епідемічної небезпеки» на підвідомчій території  ЗАБОРОНЕНО:роботу закладів громадського харчування, окрім адресної доставки та замовлень навинос; роботу закладів освіти, окрім  закладів дошкільної освіти  і початкових класів закладів загальної середньої освіти; проведення масових заходів, роботу закладів культури, окрім проведення кіно-та відеозйомки; роботу продовольчих ринків в населених пунктах, якщо  у продавців     відсутній «зелений» COVID-сертифікат.  Поряд з цим, в «червоній» зоні дозволяється робота банків, АЗС, ветеринарних магазинів, аптек та всіх продовольчих магазинів. Для повністю вакцинованих громадян не діятимуть обмеження, встановлені для міжрегіонального транспортного сполучення. Просимо  дотримуватися обмежувальних протиепідемічних заходів.
29 Жовтня, 2021 р., 15:55
   Настає час, якого з нетерпінням чекали мисливці міста і району,  знову у мисливських угіддях ДП «Шепетівський лісгосп» та Шепетівської районної організації УТМР на початку останнього місяця осені пролунають звуки ріжків, будуть чутними постріли з рушниць, гавкіт мисливських собак. Все це свідчить про відкриття полювання на хутрового та парнокопитного звіра, яке настане вже найближчої суботи – 6 листопада 2021року відповідно до Закону України « Про ветеринарну медицину» ст. 19. Державний ветеринарно-санітарний контроль та нагляд під час полювання», Закону України «Про мисливське господарство та полювання». Перед початком відкриття полювання користувачі мисливських угідь після обстеження мисливських угідь державною службою ветеринарної медицини отримали дозвіл на відкриття полювання в Шепетівському управлінні Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області.            
26 Жовтня, 2021 р., 13:41
Як повідомили в управлінні податкового аудиту Головного управління ДПС у Хмельницькій області, відповідно до наказу Міністерства фінансів України від 08.06.2021 № 329 "Про затвердження Змін до Положення про форму та зміст розрахункових документів/електронних документів", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 24.06.2020 за №832/36454, внесено зміни до форми та змісту розрахункових документів.
19 Жовтня, 2021 р., 09:24
Шепетівське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області інформує мешканців міста Шепетівки та Шепетівського району, що дим від горіння сухої трави і листя є дуже шкідливим, оскільки містить у собі отруйні речовини, які шкодять здоров’ю населення. Це сполуки свинцю, ртуті та інших важких металів. При згорянні однієї тони рослинних залишків у повітря вивільняється біля 9 кг мікрочастинок диму.
13 Жовтня, 2021 р., 09:14
Дорогі наші Захисники! Шановні жителі громади! Прийміть найщиріші привітання з нагоди прийдешнього потрійного свята: Дня захисника України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. В Україні завжди шанували тих, хто мужньо і героїчно боронив рідну землю від злостивих посягань: і в часи козаччини, і під час фашистської навали. Особливо гостро відчуваємо ми вдячність до воїнів-захисників і зараз – під час російської агресії. У важкий для країни час українці вкотре довели, що в їхніх жилах тече кров вільних і мужніх козаків. Тисячі людей, серед них і жителі нашої громади, живим щитом стали між ворожою силою на Сході та мирною Україною. Багато хто з них, на жаль, віддав за нашу свободу своє життя, як і наш земляк Валерій Числюк. У цей день хочеться побажати усім воїнам-захисникам міцного здоров’я, сили духу і мужності, щоб вистояти до кінця. А Україні – перемоги та мирного неба. Нехай Покрова Пресвятої Богородиці береже мир та спокій у нашій державі, у кожній родині Ленковецької громади! З повагою сільський голова Юрій КРИВОРЧУК
12 Жовтня, 2021 р., 11:43
Чи потрібно подавати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію, за об’єкти рухомого або нерухомого майна, які були отримані у спадок (подарунок) від члена сім’ї першого або другого ступеня споріднення? Згідно з п. 3 підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) ск ористатися одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням можуть фізичні особи – резиденти, у тому числі самозайняті особи, а також фізичні особи, які не є резидентами України, але які були резидентами на момент отримання (набуття) об’єктів декларування чи на момент нарахування (отримання) доходів, за рахунок яких були отримані (набуті) об’єкти декларування, і які відповідно до ПКУ є чи були платниками податків.
11 Жовтня, 2021 р., 14:42
Виконавчий комітет Ленковецької сільської ради звертається до жителів населених пунктів з проханням провести утеплення водомереж у власних дворогосподарствах з метою недопущення ускладнень подачі води у зимовий період.
06 Жовтня, 2021 р., 13:50
 За повідомленням Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів вночі з 27 на 28 вересня 2021 року в зоокутку парку «Топільче» комунального підприємства «Об'єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» (м. Тернопіль) загинув поні, про що 28.09.2021 року було повідомлено в Тернопільську міську лікарню ветмедицини. На місце події виїхали спеціалісти лікарні та Тернопільської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби. Спеціалісти відібрали необхідні проби, які були направлені у Тернопільську регіональну державну лабораторію Держпродспоживслужби для дослідження на сибірку. За результатами дослідження встановлено захворювання сибіркою. Патологічний матеріал для підтвердження діагнозу передано до державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи (місто Київ), який 04.10.2021 року підтвердив діагноз.
04 Жовтня, 2021 р., 16:20
   Що важливо знати про менінгіт? Це запалення захисних оболонок головного або спинного мозку людини. Бактеріальна або вірусна інфекція, що потрапляє до спинномозкової рідини (ліквору), яка циркулює у порожнинах головного та спинного мозку, та зазвичай викликає запальний процес.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь