Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Жовтня, 2019 р., 15:25
Шановні ветерани  війни і праці, пенсіонери і літні люди Ленковеччини! Щиро вітаю вас з Днем ветерана та Міжнародним днем людей похилого віку! Прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за усе, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, самовідданий подвиг, ставлення до людей - це приклад для наслідування сучасному молодому поколінню. Бажаю всім вам міцного здоров'я, щасливої долі, радості, довголіття! Миру вам, оптимізму і благополуччя! З повагою сільський голова Криворчук Ю.П.
27 Вересня, 2019 р., 10:28
Шановні працівники бібліотек! Від усієї душі вітаю вас з професійним святом - Всеукраїнським днем бібліотек! У всі часи ви гідно виконуєте свою місію - зберігаєте знання та культурну спадщину для наступних поколінь, перетворюєте населення нашої громади в читачів. Зараз, під час приходу в бібліотеки комп'ютерів і мережевих корпоративних технологій, у вас з'явилися зовсім нові можливості для роботи з читачами і для співпраці з вашими колегами. Дорогі друзі, в переддень свята бажаю всім вам міцного здоров'я, гарного настрою та творчих успіхів, щоб ваша праця завжди приносила радість і задоволення! Бажаю вам постійного руху до ще нескорених вершин вашої професійної досконалості! З повагою сільський голова Криворчук Ю.П.
27 Вересня, 2019 р., 10:19
З нагоди свята – Дня дошкільника, я хочу приєднатися до теплих привітань та слів вдячності  на адресу усіх працівників закладів дошкільної освіти Ленковецької сільської ради.
20 Вересня, 2019 р., 11:48
19 вересня проведено зустріч членів трудового колективу сільської ради, жителів громади  з спеціалістом Шепетівського відділу обслуговування громадян Пенсійного фонду Назарук Н.В. В ході зустрічі спеціаліст надала роз'яснення щодо змін умов визначення права на пенсію за віком, щодо терміну страхового стажу, правил подання заяви про призначення пенсії., виплати недоотриманої пенсії. Крім того всі зацікавлені мали змогу отримати індивідуальні відомості з Реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнобов'язкового державного соціального страхування. Виїзд  спеціалістів Шепетівського відділу обслуговування громадян  сприятиме безперервному прийому та обслуговуванню населення пенсійного віку нашої громади.
17 Вересня, 2019 р., 15:48
 Реабілітація застрахованих осіб та членів їх сімей після перенесених захворювань і травм –пріоритетний напрямок відновлення працездатності.  Від початку року по теперішній час  Шепетівським відділенням оформлено 40 договорів  щодо забезпечення застрахованих осіб реабілітаційним лікуванням після перенесених захворювань і травм. Аналіз результатів діяльності з медичної реабілітації щодо направлення хворих на відновлювальне лікування показав, що  з  початку року до реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів направлені застраховані особи за наступними профілями лікування: нейрореабілітація – 6 осіб, м’язово-скелетна реабілітація – 11 осіб, кардіо – пульмонарна реабілітація – 17 осіб, інша (соматична) реабілітація – 6 осіб.
16 Вересня, 2019 р., 18:36
   У рамках проекту “Я маю право”, всеукраїнського тижня протидії булінгу з 16.09-20.09 вересня,  який реалізується фахівцями системи безоплатної правової допомоги та органів юстиції на території всієї України, працівники  відділу «Білогірське бюро правової допомоги» Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги інформують.
12 Вересня, 2019 р., 11:28
       З 15 вересня 2019 року на території нашої області будуть проводитись заходи із пероральної вакцинації диких м’ясоїдних тварин шляхом  розкидання приманок з вакциною з літаків АН-2.
11 Вересня, 2019 р., 14:01
Завершено реалізацію проекту щодо реконструкції фойє будинку культури с.Ленківці, під час якої обладнано  кабінет  державного реєстратора, два  кабінети технічного призначення.  Освоєно кошти в сумі 291 тис. грн.
10 Вересня, 2019 р., 09:52
Щорічно у першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця. Цій події 5 вересня присвятили свято-вшанування підприємців села Чотирбоки працівники Чотирбоківського будинку культури. Гостей частували запашним короваєм, дарували музичні твори у виконанні учасників народного фольклорно-етнографічного ансамблю "Калина".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь