Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Травня, 2019 р., 15:28
9 травня в населених пунктах громади проведено мітинги-реквієми з нагоди Дня Перемоги. До участі в заходах долучилися жителі населених пунктів громади, учні та вчителі закладів освіти, працівники закладів культури, в.о. старост, члени виконавчого комітету Ленковецької сільської ради, керівники організацій та установ, розташованих на території громади, настоятелі храмів.
07 Травня, 2019 р., 10:28
   Шановні жителі Ленковецької громади! 8-9 травня відзначатимемо День пам'яті та примирення й День Перемоги над нацизмом. Свято великої перемоги з кожним роком віддаляється від нас. Але ми ніколи не повинні забувати про ті героїчні вчинки, які здійснили наші предки в ім’я свободи, честі і благополучного життя. У цей день хочеться побажати, в першу чергу, миру. Адже ніщо не коштує дорожче, ніж людські життя, сльози матерів, зламані долі величезної кількості людей. Нехай ця перемога надихає тільки на добрі вчинки, любов до Батьківщини. Нехай у Ваших оселях завжди буде злагода і мир. Низький уклін нашим ветеранам, які наближали Перемогу своєю силою і завзяттям. Їх залишилося зовсім мало і вони заслужили гідних і щасливих днів і нашої уваги.
26 Квітня, 2019 р., 15:36
   Маю велику честь привітати всіх мешканців нашої громади з найбільшим християнським святом, яке щорічно відкладається у наших серцях радістю, надією, розумінням, співчуттям та любов’ю до ближніх – з Воскресінням Господнім. Нехай передзвін великодніх дзвонів принесе всім нам лише благі вісті, нехай   серця наповняться радістю, хай віра допомагає   долати труднощі. У такий святковий день хочеться побажати добра, здоров’я, миру, процвітання всім. Нехай кожен день наші оселі наповнюються затишком, теплом, щастям, благополуччям. Даруйте один одному увагу і турботу, любов і вірність.  Нехай це свято подарує розуміння, гармонію і радість.
26 Квітня, 2019 р., 09:01
   Аварія на ЧАЕС — найбільша техногенна катастрофа за всю історію ядерної енергетики у світі, яка змінила радіаційну обстановку, екологію, долі людей не тільки на європейському континенті, а й у всьому світі. Серед тих, хто в далекому 1986 році піднялися на боротьбу із цим страшним лихом, були і жителі нашої громади. Сьогодні на території Ленковецької сільської ради в населених пунктах Ленківці, Мокіївці, Коськів, Чотирбоки, Білополь, Вишневе, Старі Бейзими проживають 11 ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЄС: Павлюков Валерій Дмитрович, Веремійчук Олександр Володимирович, Кавалєр Павло Павлович, Гаврусєв Валерій Федорович, Тонкошкур Анатолій Петрович, Копчук Василь Дмитрович, Тихончук Микола Миколайович, Захарець Володимир Євгенійович, Таранда Алла Федорівна, Томашкевич Галина Миколаївна, Томашкевич Юрій Вадимович.
25 Квітня, 2019 р., 14:19
   В населених пунктах громади триває прибирання кладовищ. Для впорядкування поховань завезено пісок. Звертаємось до всіх жителів сіл та відвідувачів кладовищ з проханням складати сміття у відведених місцях. Сподіваємося на вашу підтримку та розуміння! 
25 Березня, 2019 р., 11:45
   Шановні мешканці громади! Запрошуємо долучитися до всесвітньої кампанії Година Землі 2019.
24 Березня, 2019 р., 12:07
   223.03.2019 р. команда Коськівської ЗОШ І-ІІІ ст. брала участь у відкритій першості Шепетівської районної ДЮСШ " Колос" з міні-футболу серед дитячих команд 2005-2006 років народження. Команда посіла залікове IV місце.
20 Березня, 2019 р., 12:43
  Створення опорного закладу загальної середньої освіти та освітнього округу  на території підлеглій Ленковецькій сільській раді обговорюється з моменту створення громади та неодноразово виносилося на розгляд депутатів, проте знімалися з порядку денного.
03 Березня, 2019 р., 18:00

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь