Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Вересня, 2019 р., 14:11
Сьогодні, 3 вересня,  нова медична автівка  передана лікарю В.Климчуку. Відтепер мешканці громади будуть швидше отримувати кваліфіковану  медичну допомогу.
05 Серпня, 2019 р., 10:36
      23 липня 2019 року відбулось розширене засідання колегії Хмельницької обласної державної адміністрації. Участь у засіданні взяли Голова обласної ради Михайло Загородний, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів ЦОВВ, голови райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) рад.
25 Липня, 2019 р., 13:24
Пропонуємо анонс матеріалів, надрукованих в Інформаційному бюлетні "Край Ленковецький" №3. У дописі "Проекти 2019 року мовою цифр" відділ фінансів інформує жителів щодо фінансування основних проектів розвитку громади у 2019 році. Мешканцям громади буде цікаво дізнатися про доступність ще одного соціального сервісу, який надаватиметься у Ленковецькій сільській раді , - послуги Державного реєстратора. Питанням освітньої галузі приділено увагу у дописах "Оптимізація - шлях формування ефективної мережі шкіл" та "Готуємося до нового навчального року". Крім того, у випуску можна ознайомитися з репортажем із засідання виконавчого комітету сільської ради про розгляд питання щодо недопущення реалізації алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім; з матеріалами щодо культурного життя громади, зокрема проведення регіонального фестивалю фольклорного мистецтва "Вишневецький ярмарок 2019".
16 Липня, 2019 р., 09:05
 Традиційно ( а за традицією  раз на два роки) 12 липня  в с.Вишневе відбувся регіональний фестиваль фольклорного мистецтва "Вишневецький ярмарок"- свя­то тра­ди­цій та гос­тиннос­ті жи­те­лів Лен­ко­вець­кої  гро­ма­ди .  Ха­рак­терною особ­ли­віс­тю Виш­не­вець­ко­го яр­марку є його час про­ве­ден­ня — свя­то апос­то­лів Пет­ра і Пав­ла.  Надзвичайно приємно, що прийняли запрошення та  завітали  на свято  твор­чі ко­лек­ти­ви  Су­дил­ківсь­кої та Гри­цівсь­кої ОТГ, з Хмель­ницько­го району — гурт з Да­вид­ківців. Гос­по­ди­ні гро­ма­ди пос­та­ра­ли­ся на сла­ву: на­ва­ри­ли юш­ки з ри­бою, бор­щів з сек­ретни­ми ін­гре­ді­єн­та­ми та на­пек­ли обов’яз­ко­вої стра­ви — пи­ро­гів з виш­ня­ми. Чо­тир­бо­ків­ча­ни цього­річ ди­ву­валти гос­тей яр­марку аф­ри­кансь­кими со­мами з міс­це­во­го гос­по­дарс­тва. А на згадку про дійство гості отримали сувеніри з логотипом свята.
12 Липня, 2019 р., 08:28
Вже тиждень в амбулаторії с. Чотирбоки працює кваліфікований лікар Нечипорук Олег Григорович, який має вищу медичну освіту, нещодавно пройшов перепідготовку за спеціальністю сімейної медицини та є справжнім професіоналом своєї справи. А тому ті, хто ще не вибрав свого лікаря, можуть звернутися до Олега Григоровича( контактний телефон:0672089029).
10 Липня, 2019 р., 11:09
   Цьогоріч сезон полювання на пернату дичину  розпочнеться з  03 серпня, сезон триватиме до кінця року. Це період для полювання на качок, лисок, куликів, диких голубів, гусей, перепілок і т.д.
02 Липня, 2019 р., 10:06
На черговому засідання виконавчого комітету 27 червня розглянуто питання щодо запобігання поширенню, продажу алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім особам на території Ленковецької сільської ради. Під час обговорення даного питання запрошені на засідання ФОП Линник П.В.(с.Чотирбоки), Маринич М.П.(с.Коськів), Грицюк Г.В.(с.Сульжин) розповіли про роботу торгових точок, висловили свої пропозиції щодо заходів із запобігання поширенню, продажу алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім, зокрема і щодо проведення профілактично-роз'яснювальної роботи серед неповнолітніх.  Прийнято рішення щодо забезпечення суб'єктами господарювання, торгові підприємства яких розташовані поблизу територій дитячих дошкільних закладів, закладів загальної середньої освіти дієвого контролю за роботою найманих працівників з метою недопущення випадків продажу неповнолітнім тютюнових та алкогольних виробів. Також з метою здійснення контролю за дотриманням чинного законодавства в частині продажу алкогольної та тютюнової продукції неповнолітнім на території Ленковецької сільської ради рішенням членів виконкому було створено робочу групу з питань протидиї поширенню, продажу алкоголю і тютюну серед неповнолітніх, яку очолила заступник сільського голови Волошина О.Я.
01 Липня, 2019 р., 12:55
27 червня на урочистому зібранні з нагоди відзначення 23-ї річниці прийняття Конституції України відбулося нагородження Грамотою Ленковецької сільської ради. Цьогоріч відповідно до розпорядження сільського голови Криворчука Ю.П. за особистий внесок у забезпечення розвитку та стабільної роботи різних галузей життя громади нагороду отримали: Галицький Микола Борисович, депутат сільської ради; Горобець Наталія Володимирівна, художній керівник Мокіївського будинку культури; Ковтонюк Іван Іванович, секретар сільської ради; Космина Алла Олександрівна, директор Великорешнівського нвк, депутат сільської ради; Мазур Дмитро Вікторович, вчитель фізичної культури Чотирбоцької зош І-ІІІ ступенів; Михальчук Жанна Миколаївна, завідуюча Великорешнівським ФАП; Окаянюк Лариса Михайлівна, в.о. старости сіл Старі Бейзими, Лавринівці Брикуля, Марківці; Пекар Світлана Анатоліївна, завідувач бібліотекою с.Коськів; Сахарчук Людмила Іванівна, вихователь Чотирбоцького закладу дошкільної освіти; Федорчук Василь Васильович, машиніст(кочегар) котельні Ленковецького будинку культури. 
26 Червня, 2019 р., 14:10
Триває підготовка закладів освіти громади до нового навчального року та роботи в осінньо-зимовий період. В даний час ведуться роботи з будівництва нової котельні у Мокіївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів
20 Червня, 2019 р., 11:17
В Україні діятимуть освітні округи, до яких  зможуть входити опорні школи, заклади позашкільної освіти, культури та спорту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь