Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Листопада, 2019 р., 10:33
     08.11.2019 р. о 8 год. Житель с.Білокриниччя Судилківської сільської ради  вранці виводив на випас кобилу біля с. Білокриниччя. Коли припинав кобилу  кинув грудку ,з кущів вибіг лис і почав робити спроби напасти , власник тварини кинув на лиса молотка і він почав його гризти. Побіг додому за засобами захисту. Коли повернувся, лис лежав біля кобили мертвий(забитий кобилою), кобила була в крові в області голови - в ділянці нижньої щелепи, нижньої губи, лоба роздерто. Власник витер рукою кров на кобилі та повідомив державну службу ветеринарної медицини про дану подію. В той же день  в 10 год було відібрано патологічний матеріал ( голова лиса ) для дослідження на сказ. На місці перебування лиса та відбору проб проведена дезінфекція . Труп лиса спалено на місці, зилишки зариті на глибині 2 м.. Проведено вимушену вакцинацію кобили 08.11.2019 р. в 10-22 год.,09.11.2019 р.в 10 год., тваринам ,що утримуються в дворогосподарстві ( 1 кіт, 2 собаки ) проведено профілактичну вакцинацію.  Згідно протоколу  випробувань патологічного(біологічного) матеріалу № 005326 п.м./19 від 11.11.2019 р. у даного лиса виявлено вірус сказ. Власник кобили направлений в травматологічне відділення Шепетівської ЦРЛ. Про випадок захворювання лиса на сказ повідомлено  головного лікаря ШЦЛ, головного лікаря Шепетівського центру ПМСД, голову ДНПК при РДА. 11.11.2019 року проведено засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Шепетівській райдержадміністрації, введені карантинні обмеження в неблагополучному пункті та затверджені заходи по ліквідації сказу.
07 Листопада, 2019 р., 19:41
У відділі освіти, культури, молоді, спорту та туризму Ленковецької сільської ради відбувся семінар з елементами тренінгу "Розвиток емоційного інтелекту як важлива складова педагогічної діяльності в умовах реалізації НУШ". Практичний психолог Мокіївської ЗОШ І-ІІІ ст. Коробенюк С. М. розкрила тему семінару. Учасниками семінару були вчителі, практичні психологи ЗЗСО Ленковецької ОТГ. Яскравою, захопливою була практична частина. Педагоги в чудовій атмосфері дізналися про емоційний інтелект та можливість його розвитку в умовах уроку.
07 Листопада, 2019 р., 19:41
У відділі освіти, культури, молоді, спорту та туризму Ленковецької сільської ради відбувся семінар з елементами тренінгу "Розвиток емоційного інтелекту як важлива складова педагогічної діяльності в умовах реалізації НУШ". Практичний психолог Мокіївської ЗОШ І-ІІІ ст. Коробенюк С. М. розкрила тему семінару. Учасниками семінару були вчителі, практичні психологи ЗЗСО Ленковецької ОТГ. Яскравою, захопливою була практична частина. Педагоги в чудовій атмосфері дізналися про емоційний інтелект та можливість його розвитку в умовах уроку.
29 Жовтня, 2019 р., 15:18
В закладах загальної середньої освіти громади тривають осінні канікули. Та поки малеча відпочиває, ведуться планові ремонтні роботи. Так сьогодні встановлено нову трубу димоходу у котельні Вербовецької зош І-ІІ ступенів. До нагального вирішення даної проблеми долучилися сільський голова Ю.Криворчук., член виконкому сільської ради О. Керпач, керівництво корпорації "СВАРОГ ВЕСТ ГРУП", начальник відділу з юридичних питань, земельних відносин та комунальної власності З.Гусар, працівники навчального закладу.
29 Жовтня, 2019 р., 14:42
Відповідно до плану роботи Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та громадської організації "Крайовий козацький полк "Подільські джури" 29 жовтня в обласному центрі відбувся фестиваль Козацької слави. Учасником фестивалю став і  Зразковий дитячий духовий оркестр Ленковецької зош І-ІІІ ступенів.
28 Жовтня, 2019 р., 13:49
28 жовтня відбулося планове засідання виконкому сільської ради. Під час засідання були розглянуті питання щодо виконання сільського бюджету за 9 місяців 2019 року, про надання дозволу на проведення перепланування житлового будинку з надвірними господарськими будівлями, про обстеження матеріально-побутових умов проживання одиноких непрацездатних громадян, про надання разової грошової матеріальної допомоги, про аналіз заяв і скарг громадян, що надійшли за ІІІ квартал 2019 року. Також члени виконкому розглянули 4 протоколи про адміністративні правопорушення. 
21 Жовтня, 2019 р., 11:16
На базі Ленковецької зош І-ІІІ ступенів регіональним тренером Безкоровайною Г.Г. проведено навчання керівників закладів загальної середньої освіти Шепетівського району в умовах   Нової української школи з питань академічної доброчесності.
18 Жовтня, 2019 р., 13:26
   З метою підвищення виконавського рівня аматорських хорових колективів Хмельницьким обласним науково-методичним центром культури і мистецтва вже багато років поспіль проводиться обласний огляд-конкурс аматорських хорових колективів, а два роки тому йому було присвоєно ім’я відомого на теренах краю хормейстера, заслуженого працівника культури України Бідюка Миколи Васильовича.    Цьогоріч огляд-конкурс проходив 15 жовтня 2019 року у великій залі Хмельницької обласної філармонії. В ньому взяли участь 20 хорових колективів академічної та народної манери виконання, хорів ветеранів.    Серед них народний хор «КАЛИНА» Чотирбоківського будинку культури Ленковецької сільської ради під керівництвом Андрія Редька успішно презентував свою програму. Згідно вимог положення про конкурс колектив виконав два твори: «Ой, ти земле, рідна» на слова місцевої авторки Галини Миклащук та музику Андрія Редька і народну пісню «Ой, у лісі, лісі».    Відповідно до рішення журі колектив зайняв почесне друге місце. Вітаємо колектив з перемогою і бажаємо нових творчих успіхів!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь