Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Грудня, 2021 р., 16:58
Шановні жителі міста та району! Шепетівський сектор УДМС області інформує, що на період дії КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ отримати паспорт громадянина України у формі ID-картки – вперше,  у разі закінчення терміну дії, втрати, при обміні паспорта «старого зразка» на ID-картку за бажанням або ж вклеїти фото до паспортної книжечки можна у будь-якому підрозділі Міграційної служби області незалежно від реєстрації місця проживання.
09 Грудня, 2021 р., 08:22
 Сьогодні на території Ленковецької сільської ради функціонує 6 закладів загальної середньої освіти, з них:
06 Грудня, 2021 р., 15:10
Щодо необхідності внесення змін даних громадянами до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.
30 Листопада, 2021 р., 14:51
       Згідно результату вірусологічного дослідження патологічного матеріалу (біологічного) матеріалу– протокол випробувань № 005034 п.м./21 від 29.11.2021 року Хмельницької регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у корови, яка належить жителю с. Судилків встановлено захворювання на сказ. Протокольним рішенням Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Шепетівській РДА в неблагополучному пункті введено карантинні обмеження.
29 Листопада, 2021 р., 17:02
         Шепетівська ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області нагадує, що  суб’єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або в безготівковій формі (із застосуванням електронних платіжних засобів, платіжних чеків, жетонів тощо) при продажу товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, а також операції з приймання готівки для подальшого її переказу зобов’язані вести в порядку, встановленому законодавством, облік товарних запасів, здійснювати продаж лише тих товарів (послуг), що відображені в такому обліку.                                                                                                          
29 Листопада, 2021 р., 13:34
           В листопаді поточного року начальником Шепетівської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Валентиною Ординською спільно з працівниками підрозділу податкового адміністрування фізичних осіб та  по роботі з податковим боргом проведено низку зустрічей з підприємцями району. Під час спілкування обговорено показники результатів діяльності підприємців, рівень виплачуваної заробітної плати, кількість найманих осіб, задекларовані обсяги доходів та  сплачених до бюджету податків.   
29 Листопада, 2021 р., 09:55
26 листопада на платформі «ЗУМ» відбулась онлайн-консультація для фахівців органів місцевого самоврядування. Тема: «Особливості бюджетного процесу -2022». До заходу долучилось понад 30 експертів із фінансових питань із сільських, селищних, міських рад, які є членами Асоціації міст України в Хмельницькій області.
29 Листопада, 2021 р., 09:52
       З 8 листопада в Україні заборонили бити, отруювати, жорстоко дресирувати тварин, дарувати їх як призи, надавати фотопослуги з ними, а також топити чи душити.
25 Листопада, 2021 р., 14:42
З початку впровадження електронних листків непрацездатності Шепетівським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області прийнято від роботодавців та опрацьовано заяви-розрахунки на фінансування майже 500 е-лікарняних.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь