Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Лютого, 2022 р., 17:25
ВАЖЛИВО !!!
24 Лютого, 2022 р., 15:31
Шановні громадяни України!    У державі введено воєнний стан.
23 Лютого, 2022 р., 15:30
21 лютого 2022 року на прохання мешканців с. Сошки Шепетівського району був здійснений виїзд спеціалістами Шепетівської районної державної лікарні ветеринарної медицини на водойму даного населеного пункту. Зі слів людей напередодні, близько 15 години зі сторони ставка пролунали постріли, також на камері відеоспостереження були зафіксовані 2 автомобіля. Невідомі особи стріляли по парі лебедів, які мешкали на даному ставку. Поцілили в одного. Поранений лебідь був в крижаній пастці, бився крилами об лід, він не міг самостійно пливти, баланс був втрачений. На щастя він вибрався на відкриту воду і хвилями його принесло до берега.
22 Лютого, 2022 р., 18:19
Співробітники СБУ отримали розмови бойовиків так званих «ЛНР» і «ДНР», які у лютому 2022 року почали ескалацію подій на Донбасі. На оприлюднених записах чути, як терористи та мешканці тимчасово окупованих територій:
22 Лютого, 2022 р., 10:55
         Вкотре нагадуємо, що з 2022 року підприємці – платники єдиного податку на другій, третій та четвертій групі, при здійсненні готівкових розрахунків повинні застосовувати касові апарати. Виключення стосуються платників єдиного податку І групи. 
21 Лютого, 2022 р., 07:52
Потужні кібератаки, фейкові протести, агентурні мережі та дезінформація: які інструменти використовує РФ, щоб тримати Україну у постійній напрузі
19 Лютого, 2022 р., 08:54
Сьогоднішні події на тимчасово окупованій території України є черговим витком гібридної війни проти нашої держави.
18 Лютого, 2022 р., 10:15
   Міністерством культури і інформаційної політики України у співпраці з Державною службою України з надзвичайних ситуацій, Міністерством оборони України,  Апаратом  Головнокомандувача  ЗСУ  та  громадськими організаціями розроблено  рекомендації  населенню  щодо  дій  у  разі  надзвичайної  ситуації  або війни.
17 Лютого, 2022 р., 16:55
   Відповідно до п. 13 підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) податкова перевірка контролюючим органом не проводиться щодо джерела отримання декларантом чи фізичною особою, що підпадає під дію п. 10 підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ «Перехідні положення» ПКУ, доходів, за рахунок яких було одержано (набуто) задекларовані таким декларантом активи або активи, передбачені п. 10 підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ «Перехідні положення» ПКУ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь