Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Жовтня, 2023 р., 12:20
Всесвітній день здoрoвoгo харчування — привід вкотре нагадати, що незбалансований раціон є однією з головних причин розвитку серцево-судинних захворювань: артеріальної гіпертензії, ішемічної хвороби серця, інфаркту та інсульту  Співачка Джамала та її родина знають, що здорове меню захищає серце від хвороб, а також допомагає знизити емоційне напруження та контролювати вагу. Ось 7 правил збалансованого раціону від Всесвітньої організації охорони здоров’я, яких дотримується Джамала та її родина:
12 Жовтня, 2023 р., 17:40
Пам'ятка
11 Жовтня, 2023 р., 15:20
Для всіх внутрішньо переміщених осіб, які вже отримують допомогу, з 1 серпня 2023 року її виплату буде продовжено автоматично на 6 місяців, тобто по січень 2024 року, включно.
04 Жовтня, 2023 р., 18:13
  07 жовтня   2023 р.  «Гаряча лінія» із керівництвом  Шепетівського відділу Управління ДМС України в Хмельницькій області
03 Жовтня, 2023 р., 15:30
   Починаючи з 7 жовтня 2023 року ідентифікація обʼєкта підвищеної небезпеки проводиться виключно через Державний електронний реєстр об’єктів підвищеної небезпеки, відповідно до пункту 12 Порядку ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки та ведення їх обліку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2022 року № 1030 «Деякі питання ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки», за посиланням: http://e.dsns.gov.ua.
26 Вересня, 2023 р., 14:18
Презентація проєкту ШЕЛТЕР від благодійного фонду «Право на захист»
20 Вересня, 2023 р., 16:11
    Щороку проводиться місячник «Увага! Діти на дорозі!». В рамках цього місячника в Мокіївському ліцеї пройшли профілактичні заходи з безпеки дорожнього руху відповідно до плану.
19 Вересня, 2023 р., 14:09
     В рамках тижня громадського суспільства поліцейський офіцер громади Ленковецької ТГ, Сергій КАМАК провів зустріч з представниками місцевого самоврядування. Обговорювалися важливі і проблемні питання для громадян ТГ. Під час обговорення було визначено шляхи вирішення питань: зниження рівня злочинності, забезпечення спокою та безпеки громадян, взаємодія суб’єктів діяльності та поліції на території громади.             

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь