Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Січня, 2024 р., 08:28
  Український народ протягом століть мріяв про незалежну єдину соборну державу. Саме 22 січня 1919 року було проголошено Акт Злуки - об'єднання  східних і західних українських земель у єдину Соборну українську державу. І хоч тоді українцям реалізувати бажаного не вдалося, однак ця подія стала яскравим виявом їх прагнення до національної єдності. Саме тому ми відзначаємо величну дату своєї багатовікової історії — День Соборності, свято об’єднання українських земель в єдину самостійну державу. 
17 Січня, 2024 р., 13:31
 Ускладнення погодних умов, сніжна погода, не обійшла і Ленковецьку громаду. Не словом а ділом долучилися небайдужі мешканці і керівникі підприємств до розчищення доріг населених пунктів громади.       Сільський голова Криворчук Юрій Петрович,  старости старостинських округів  Ленковецької сільської ради висловлюють свою вдячність сім’ї Воронюків, підприємцю Керпачу  Олександру Володимировичу,  трактористам Сидорчуку Василю Васильовичу, Паляниці Володимиру Володимировичу, Руденькому Сергію Геннадійовичу, Любашевському Василю Вікторовичу, Заторському Олександру Петровичу  за проведення робіт з розчищення від снігу доріг населених пунктів громади.
11 Січня, 2024 р., 11:38
Громадською організацією «Академія успіху» реалізується проект «Програмна підтримка діяльності МСП та розвиток підприємницьких навичок ВПО» в межах проекту «Фенікс», що виконується Фондом Східна Європа за підтримки Європейського Союзу. Метою проекту є сприяння реінтеграції та відновленню роботи релокованого малого та середнього бізнесу у громадах Вінницької та Хмельницької областей.
26 Грудня, 2023 р., 16:55
У зв’язку із прийняттям Державного бюджету України на 2024 рік збільшиться прожитковий мінімум для основних груп населення, в тому числі для дітей.
26 Грудня, 2023 р., 11:13
   Ленковецькою сільською радою 26.12.2023р. проведено засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення. У складі – керівники структурних підрозділів сільської ради. Головувала заступник сільського голови Олена Волошина.
22 Грудня, 2023 р., 12:57
Звіт голови Хмельницької обласної ради Віолети Лабазюк про роботу в 2023 році
20 Грудня, 2023 р., 15:10
презентація - ЕКП
18 Грудня, 2023 р., 12:50
Мінфін повідомив, що для недопущення розбалансування місцевих бюджетів у зв’язку із зарахуванням «військового» ПДФО до держбюджету заплановані зміни до Порядку та умов надання додаткової дотації на здійснення повноважень органів місцевого самоврядування на деокупованих, тимчасово окупованих та інших територіях України, що зазнали негативного впливу у зв’язку з повномасштабною збройною агресією рф.
14 Грудня, 2023 р., 10:42
Кожна  сім’я,    в якій народилася дитина, має право на отримання від держави одноразової допомоги у вигляді «пакунка малюка» (бебі бокса). Це – набір із понад 90 якісних засобів та виробів – усе, що точно знадобиться в перші місяці для догляду за немовлям: підгузки, пелюшки, ковдри, матрац, рушник, засоби гігієни, іграшки тощо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь