Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Травня, 2023 р., 09:40
ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про приватизацію об’єкта малої приватизації комунальної власності Ленковецької сільської ради  – нежитлової будівлі бувшого дитячого садка загальною площею 405,1 кв. м., що розташована за адресою: Хмельницька область, Шепетівський район, с. Велика Рішнівка, вул. Центральна, 52А.
24 Травня, 2023 р., 09:28
ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про приватизацію об’єкта малої приватизації комунальної власності Ленковецької сільської ради  – нежитлової будівлі бувшої загальноосвітньої школи загальною площею 874,4 кв. м., що розташована за адресою: Хмельницька область, Шепетівський район, с. Вишневе, вул. Миру, 12
23 Травня, 2023 р., 12:56
1. Щодо отримувачів компенсації: Дана компенсація передбачена для власників приватних будинків і квартир, які містяться на звільненій території і де не було зроблено ремонт власними силами.
12 Травня, 2023 р., 12:31
Відповідно до статті 4 Закону України "Про ідентифікацію та реєстрацію тварин", об'єктом ідентифікації та реєстрації є сільськогосподарські тварини – велика рогата худоба, коні, свині, вівці, кози.
08 Травня, 2023 р., 10:52
 Шановні жителі громади, сьогодні Україна разом Європою та США відзначає День пам'яті та примирення, вшановуючи загиблих у Другій світовій війні. Близько 8-10 мільйонів українців загинули у війні 1939-1945 року. Пам'ять означає, що ми пам'ятаємо всіх військових і цивільних жертв цієї війни, а примирення - знак укладання миру країнами Європи після війни. У 2023 році Україна відзначає це свято в умовах повномасштабної війни. На зміну німецькому нацизму на наші землі прийшов російський рашизм. Ми бачимо, що несе нашому народу, нашій землі «русский мир». І ми вже добре знаємо відповідь на питання «Хотят ли русские войны?» Ми свято віримо, що незабаром у календарі свят України з'явиться нова святкова дата – ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ, нашої величної перемоги над рашизмом. А сьогодні згадаємо про закінчення Другої світової війни. Прийдемо до обелісків в наших населених пунктах і вшануємо пам’ять наших односельців. Виконавчий комітет Ленковецької сільської ради
05 Травня, 2023 р., 12:26
З 30 січня 2023 року для всіх регіонів України став доступним для роботи Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг (далі – Реєстр).
04 Травня, 2023 р., 13:40
Сьогодні, 4 травня, Хмельницьке регіональне відділення Асоціації міст України провело онлайн-вебінар на тему «Цифровізація громади: від мрії до реальності». Участь у заході взяли фахівці структурних підрозділів місцевих рад-членів АМУ в Хмельницькій області. Модерував зустріч Сергій Матвійчук, директор Хмельницького міського комунального підприємства «Хмельницькінфоцентр».
01 Травня, 2023 р., 17:21
   Відтепер усю достовірну та оперативну інформацію про вакцинацію в Україні медичні фахівці та пересічні громадяни зможуть знайти на одному ресурсі - https://vaccine.org.ua
28 Квітня, 2023 р., 09:27
Працівники  Управління  Західного  офісу Держаудитслужби в  Хмельницькій області за перший квартал поточного року провели 104 заходи державного фінансового  контролю,  за  результатами  яких  задокументовано  втрат  матеріальних  та  фінансових  ресурсів  на  суму  понад 5,8 млн грн  та встановлено  порушень  законодавства  у  сфері  закупівель  на  суму  понад 136,6 млн грн.
26 Квітня, 2023 р., 09:43
        Протягом березня-квітня поточного року працівниками Шепетівської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області проведено ряд заходів на території обслуговування щодо дотримання суб’єктами господарювання  вимог законодавства при продажу підакцизних товарів, детінізації підакцизної продукції. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь