Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Грудня, 2023 р., 10:42
Кожна  сім’я,    в якій народилася дитина, має право на отримання від держави одноразової допомоги у вигляді «пакунка малюка» (бебі бокса). Це – набір із понад 90 якісних засобів та виробів – усе, що точно знадобиться в перші місяці для догляду за немовлям: підгузки, пелюшки, ковдри, матрац, рушник, засоби гігієни, іграшки тощо.
04 Грудня, 2023 р., 09:38
   Для роботи патронатними вихователями шукаємо сім’ї, які готові в своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту. Гарантовані: заробітна плата, кошти на виховання дитини, комплексна професійна підтримка. Сімейний патронат допомагає дітям, чиї батьки деякий час не можуть опікуватися ними в силу різних життєвих обставин.
01 Грудня, 2023 р., 14:15
  У межах щорічної Всеукраїнської акції "16 Днів проти насильства" на території Ленковецької сільської ради відбувся круглий стіл. В заході брали участь представники відділів сільської ради та поліцейський офіцер громади. Головним питанням зустрічі стала профілактика, попередження та протидія домашньому насильству, насильству за ознакою статі та захисту прав осіб, які постраждали від будь-якого насильства. Неабияку увагу звернули на протидію насильства в шкільному середовищі. Обговорили ряд проблемних питань та шляхи вирішення в майбутньому.
30 Листопада, 2023 р., 16:54
ВІЛ і СНІД – в чому різниця?
30 Листопада, 2023 р., 10:41
ГУНП в Хмельницькій області оголошує Конкурс на посаду Поліцейський з логістики у ГУНП в Хмельницькій області
20 Листопада, 2023 р., 17:03
 Всесвітній тиждень інформування про антимікробну реакцію — це щорічна глобальна кампанія, спрямована на підвищення обізнаності та розуміння антимікробної реабілітації та популяризацію найкращих практик серед зацікавлених сторін "Одне здоров'я" для зменшення появи та поширення інфекцій, стійких до ліків.
17 Листопада, 2023 р., 08:56
У квітні 2023 року розпочав роботу Національний портал з імунізації vaccine.org.ua (далі – Портал), створений ГС “Коаліція за вакцинацію” в рамках проєкту USAID “Розбудова стійкої системи громадського здоров’я“, який реалізується на підтримку Міністерства охорони здоров’я України та Центру громадського здоров’я МОЗ України. Портал має на меті покращити інформування населення та популяризувати щеплення серед дітей та дорослих. На Порталі представлені інформація про інфекційні хвороби, а також Календар щеплень та рекомендації щодо вакцинації для різних груп населення.        Інформацію про Національний портал з імунізації  оприлюднено на офіційних сайтах Уряду, МОЗ України та Центру громадського здоров'я МОЗ України:
14 Листопада, 2023 р., 09:45
Що необхідно знати про цукровий діабет: його типи, симптоми, ускладнення?          Цукровий діабет — це хронічне захворювання, при якому підшлункова залоза не виробляє достатньої кількості інсуліну або ж організм не може ефективно використовувати вироблений інсулін. Знаючи про фактори ризику, можна запобігти виникненню цукрового діабету.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь