Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Жовтня, 2017 р., 12:48
   Згадаємо народну мудрість, яка говорить «Один в полі не воїн». І сьогодні важко уявити розвиток освітньої галузі в Ленковецькій громаді без підтримки та допомоги наших друзів-спонсорів. Це люди, які завжди з розумінням ставляться до наших проблем і допомагають їх вирішувати. Сьогодні слова щирої вдячності за підтримку і допомогу ми висловлюємо Мацолі Роману Миколайовичу, народному депутату України, його помічникам - Янушевському Віталію Віталійовичу та Топчій Ірині Павлівні; Вичавці Івану Івановичу, директору ТОВ «Поділля +»; Агаркову Миколі Миколайовичу, голові ради директорів корпорації «СВАРОГ ВЕСТ ГРУП»; Воронюк Катерині Миколаївні, директору Фермерського господарства «Левада-В»; приватним підприємцям Керпачу Олександру Володимировичу та Фещину Дмитру Васильовичу.    Шановні наші друзі-меценати!    З нагоди святкування Дня працівників освіти виконавчий комітет Ленковецької сільської ради Шепетівського району висловлює всім вам щиру подяку за значний внесок в розвиток освітніх установ нашої об’єднаної територіальної громади.    Ми цінуємо вашу надійну підтримку, постійну готовність прийти на допомогу, щиросердні дії, засновані на активній соціальній позиції.    Ваша благодійна діяльність – свідчення небайдужого ставлення до проблем освітніх закладів і розуміння непересічної важливості освітянських завдань щодо формування нової української школи, відродження української нації і ствердження української держави.    Прийміть слова щирої вдячності за вашу натхненну і самовіддану працю, за непохитну віру у майбутнє нашої територіальної громади.    Віримо, що завдяки вашій турботі, навчальні заклади громади й надалі зміцнюватимуть навчально-методичне та матеріально-технічне забезпечення навчально-виховного процесу.    Миру вам, міцного здоров’я, радості від кожного прожитого з користю для людини дня. Нехай добро повертається до вас сторицею!
29 Вересня, 2017 р., 08:59
Вітаємо всіх працівників освіти з їхнім професійним святом!
23 Серпня, 2017 р., 18:47
23 серпня 2017 року. День, максимально насичений подіями:
19 Серпня, 2017 р., 12:10
18 серпня 2017 року с.Ленківці відбулося свято вулиці Коськовецької, присвячене 26-й річниці незалежності України «ВУЛИЦЯ МОЯ –ЧАСТИНКА УКРАЇНИ»
07 Липня, 2017 р., 09:20
       Якщо Ви шанувальник славних традицій, якщо Ваша душа співає, якщо Ви прагнете долучитися до чудового фольклорного дійства, скуштувати "смаколики" національної української кухні, саме Вас Ленковецька сільська рада Шепетівського району гостинно запрошує на фольклорно-театралізовані свята територіальної громади. Див. ОГОЛОШЕННЯ
29 Червня, 2017 р., 10:34
   У червні 1996 року депутати Верховної Ради ухвалили Конституцію України. Прийняття Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність, стало важливим кроком у забезпеченні прав людини та громадянина, сприяло подальшому підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені. В переддень відзначення цієї визначної події в бібліотеці Ленковецького Будинку культури проведено урочисте зібрання " Конституція України - основа життя, мій закон основний".
23 Червня, 2017 р., 10:44
В Коськівському ДНЗ активно проходить літній оздоровчий період.Пріоритетними напрямами роботи в нашому дошкільному закладі на літній оздоровчий період є: створення сприятливих умов для формування основ здорового способу життя, підвищення опірності організму проти захворювань, удосконалення шляхів організації оздоровчої роботи та повноцінного відпочинку дітей. Усі ці заходи спрямовані на те, щоб наші діти були гарними, щасливими, успішними. Але, мабуть, не помилимося, коли скажемо, що кожен із батьків мріє, щоб його дитина була насамперед здоровою!
01 Червня, 2017 р., 23:23
Щаслива пора дитинства... В навчальних закладах та клубних установах Ленковецької громади 1 червня проведено заходи до Міжнародного дня захисту дітей.
13 Травня, 2017 р., 17:37
Ленковецька громада… Нещодавно народжена сама, народжує і примножує власні традиції. Серед них – проведення різноманітних урочистих зібрань. От і в переддень святкування в Україні Дня Матері на базі Чотирбоцького Будинку культури проведено чудове свято з вшанування жінок-матерів громади « Мамо, моя ти розрадо!».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь