Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Травня, 2022 р., 14:35
Вшановуємо мільйони українців, які зробили значний внесок у перемогу над нацизмом. Сьогодні ми боремося з новим злом і обов’язково його подолаємо.
09 Травня, 2022 р., 10:39
Війна. Вона не тільки випробовує нас на міць, героїзм, стійкість, але й на людяність. Ще одним доказом того, наскільки ми єдині, наскільки спроможні підтримувати один одного в цей складний час, стала волонтерська допомога Ленковецькій об'єднаній територіальній громаді, отриманій за сприяння народного депутата України Олени Копанчук. Продукти харчування (для дітей та дорослих), засоби особистої гігієни передано в старостинські округи громади для забезпечення сімей переселенців, прийомних сімей.
07 Травня, 2022 р., 12:28
Поки російська пропаганда намагається переконати, що загарбники не чинять жодних військових злочинів, ті в телефонних розмовах хизуються своїми звірствами
06 Травня, 2022 р., 16:10
Під час згоряння 1 т рослинних решток вивільняється 9 кг мікрочастинок диму. До їх складу входять пил, окиси азоту, чадний газ, важкі метали й низка канцерогенних сполук. Окрім того, з димом у повітря вивільняються діоксини - одні з найотруйніших для людини речовин.
06 Травня, 2022 р., 16:03
З початку війни СБУ ліквідувала понад 140 ворожих ДРГ і викрила 4 тис. колаборантів
06 Травня, 2022 р., 10:06
З початку повномасштабного вторгнення рф за допомогою СБУ проведено 9 обмінів і повернуто до України 324 наших полонених
05 Травня, 2022 р., 16:45
    Внаслідок широкомасштабного військового вторгнення рф в Україну та ведення їх військами активних бойових дій, постійних обстрілів, мінувань територій та об’єктів цивільної інфраструктури в межах населених пунктів, включаючи встановлення саморобних вибухових пристроїв, майже 14  %території держави стали небезпечними від вибухонебезпечних предметів.
05 Травня, 2022 р., 11:10
Правоохоронні органи Іспанії затримали А. Шарія 4 травня 2022 року. Це стало можливим завдяки тісній взаємодії Служби безпеки України з Офісом генерального прокурора, міжнародними партнерами та у результаті багаторівневої спецоперації українських правоохоронців.
04 Травня, 2022 р., 16:57
     В ці важкі для України дні кожен має пам’ятати, що забезпечення функціонування армії значною мірою обумовлено надходженнями усіх видів  податків та зборів.      Сплата податків та підтримка бізнесу – це той вклад, який ми можемо і повинні зробити задля підтримки фінансової стабільності нашої країни в умовах війни, підтримки Збройних сил України, а відтак – наближення перемоги над ворогом.
04 Травня, 2022 р., 08:58
   28 квітня 2022 року в с. Хутір Шепетівського району в одному із дворогосподарств захворіла собака з явними ознаками сказу, при цьому нанесла покус дитині. Результат лабораторного дослідження Хмельницької регіональної державної лабораторії – позитивний.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь