Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Серпня, 2022 р., 16:10
Мiжнародний  благодiйний фонд "Допомоги  постраждалим  внаслiдок ДТП" у рамках нацiонального  проекту "Безпечна країна" пропонує переглянути серiю соцiальних  вiдеороликiв  "Безпечна країна очима дiтей"
09 Серпня, 2022 р., 15:52
         Шепетівська ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області вкотре нагадує, що відповідно до п. 1 ст. 3 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами та доповненням (далі – Закон № 265) суб’єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або в безготівковій формі (із застосуванням електронних платіжних засобів, платіжних чеків, жетонів тощо) при продажу товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, а також операції з приймання готівки для виконання платіжної операції зобов’язані проводити розрахункові операції на повну суму покупки (надання послуги) через зареєстровані, опломбовані у встановленому порядку та переведені у фіскальний режим роботи реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО) або через зареєстровані фіскальним сервером контролюючого органу програмні РРО (далі – ПРРО) зі створенням у паперовій та/або електронній формі відповідних розрахункових документів, що підтверджують виконання розрахункових операцій, або у випадках, передбачених Законом № 265, із застосуванням зареєстрованих у встановленому порядку розрахункових книжок. Не зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО та вести облік товарних запасів фізичні особи – підприємці – платники єдиного податку І групи.
09 Серпня, 2022 р., 15:51
        9 серпня поточного року в Шепетівській ДПІ було проведено для платників податків сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія», під час якого  начальник Шепетівської ДПІ Валентина Ординська відповіла на питання щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів,  одержаних за рахунок доходів, з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань оподаткування.
04 Серпня, 2022 р., 10:19
Ленковецька сільська рада долучилася до виконання Плану заходів щодо реалізації Стратегії комунікації з питань євроатлантичної інтеграції України на період до 2025 року, затвердженого Кабінетом Міністрів України   12 січня 2022 року. 29 липня виконавчий комітет затвердив план відповідних заходів по Ленковецькій сільській раді.
01 Серпня, 2022 р., 14:10
Вода – це життя, а чиста вода - основа здоров’я Вода питна – харчовий продукт, вироблений системою водопостачання для щоденного споживання. У зв'язку з цим до неї ставлять достатньо високі вимоги відносно її безпеки і якості для здоров'я людини. Виконувати свою гігієнічну роль вода може лише тоді, коли вона якісна щодо органолептичних, хімічних та бактеріологічних властивостей. В іншому разі - неякісна або забруднена вода може спричинити низку інфекційних хвороб: черевний тиф, холеру, дизентерію, вірусний гепатит А, гельмінтози, тощо.  
29 Липня, 2022 р., 08:53
    Фахівцями Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області протягом І півріччя 2022 року за результатами проведених ревізій виявлено втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму понад 75 млн грн.
28 Липня, 2022 р., 16:53
   27 липня Асоціація міст України спільно з Державною казначейською службою України провела вебінар з питань казначейського обслуговування місцевих бюджетів. В онлайн нараді взяли  участь 1112 керівників структурних підрозділів органів місцевого самоврядування.
28 Липня, 2022 р., 10:02
   Шановні жителі громади! Сьогодні, 28 липня , Україна вперше відзначає День Української Державності - славетний день тисячолітньої історії нашої державності , яке корінням сягає часів заснування міста Києва та розквітло за князювання Володимира Великого , який у 988 році прийняв християнство як державну релігію, що стало для України цивілізаційним вибором. Християнство з різних проукраїнських слов’янських племен створило єдиний український народ. Народ, який протягом більше тисячі років продовжував свою державну традицію, за яку тисячоліття боролися герої минулого. За цю тисячолітню незалежність сьогодні борються герої сучасності. Вся українська нація нині боронить державу від ворога і доводить всьому людству, що Українська державність буде існувати вічно. Зі святом Вас, друзі! Зі святом Української державності! Бажаю завжди вірити у свої сили, поважати один одного, любити свою країну, шанувати нашу історію, пам’ятати всіх, хто героїчно віддав своє життя за Україну та її майбутнє. Україна вистоїть! Україна переможе! Слава Україні! 
26 Липня, 2022 р., 15:43
          В рамках проведення інформаційної кампанії щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів фахівці Шепетівської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області щоденно проводять роз’яснення стосовно встановленого законодавством порядку декларування та сплати одноразового збору до бюджету.           26 липня 2022 року начальник Шепетівської ДПІ Валентина Ординська провела сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» для платників податків щодо актуальних питань декларування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь