Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Березня, 2023 р., 12:42
    Здорові зуби – це ознака не тільки гарного здоров’я порожнини рота, але і загального стану Вашого організму.  
15 Березня, 2023 р., 10:29
Функціонування офіційного Telegram каналу АТ «Хмельницькобленерго» https://t.me/khmelnytskoblenergo. Для приєднання до каналу достатньо відсканувати QR код, перейти за вказаним вище посиланням або віднайти канал в telegram, ввівши в пошуку Хмельницькобленерго.
13 Березня, 2023 р., 11:14
Діти – це наше майбутнє, тому піклування та турбота про їх здоров’я має дуже важливу роль для батьків та держави. Гарне самопочуття дитини  в цілому залежить від того, які продукти харчування дитина споживає на протязі дня, тому раціональний режим харчування та  збалансований раціон, є основними умовами для підвищення опору дитячого організму до захворювань.
10 Березня, 2023 р., 17:24
Шепетівська держвна податкова інспекція Головного управління ДПС в Хмельницькій області нагадує, що з 01 січня 2023 року розпочалася кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2022 року. Декларування триватиме по 30 квітня цього року.
08 Березня, 2023 р., 12:43
В Україні поновлено програму «Рука допомоги» – кредити непрацюючим громадянам з малозабезпечених сімей на початок чи розвиток власної справи.
22 Лютого, 2023 р., 13:24
З 15 лютого 2023 року Асоціація міст України спільно з Міністерством економіки України та з Державною Установою «Професійні закупівлі» проводить у кожній області України навчальні заходи на тему: «Організація ефективного процесу закупівель державних замовників через електронні каталоги «Prozorro Market».
21 Лютого, 2023 р., 17:35
Шепетівська  державна податкова інспекція  ГУ ДПС У Хмельницькій області нагадує, що відповідно до Закону України від 15 серпня 2022 року № 2516-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо звільнення від оподаткування благодійної допомоги, виплаченої на користь членів сімей поранених та загиблих учасників бойових дій під час участі у відсічі збройній агресії та забезпеченні національної безпеки України» процедуру одноразового добровільного декларування продовжено до 01 березня 2023 року.
21 Лютого, 2023 р., 17:34
Шепетівська держвна податкова інспекція Головного управління ДПС в Хмельницькій області інформує, що статтею 67 Конституції України передбачено, що кожен громадянин зобов’язаний сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом. Усі громадяни щорічно подають до податкових інспекцій за місцем проживання декларації про свій майновий стан та доходи за минулий рік у порядку, встановленому законом.  Порядок подання декларації про майновий стан і доходи (далі – податкова декларація) та оподаткування доходів фізичних осіб встановлено розділом IV Податкового кодексу України (далі – Кодекс). 
19 Січня, 2023 р., 18:41
До 51-річного жителя обласного центру зателефонував невідомий і представився працівником служби безпеки банку. Під приводом захисту коштів шахрай випитав особисті дані, після чого з рахунку потерпілого зникла 31 000 грн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь