Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Листопада, 2022 р., 12:12
Консультаційний центр надає підтримку громадянам України у режимі онлайн та офлайн щодо:
14 Листопада, 2022 р., 11:20
інформаційна кампанія «ДІТИ ВІЙНИ»
11 Листопада, 2022 р., 12:17
   Міністерство соціальної політики України повідомляє стосовно оголошення першого конкурсного відбору проектів для фінансування в межах Дунайської транснаціональної програми на 2021–2027 роки в рамках реалізації Стратегії ЄС для Дунайського регіону (далі – ЄСДР). ЄСДР є однією з чотирьох макрорегіональних стратегій ЄС, що спрямована на зміцнення транснаціонального співробітництва в регіоні, подолання диспропорцій в його соціально-економічному розвитку, об’єднання та координацію зусиль усіх учасників для втілення спільних проектів. У рамках ЄСДР країни, що не є членами ЄС, співпрацюють на рівних умовах з країнами - членами ЄС за 12 пріоритетними напрямами, що сприяє більшій згуртованості народів Дунайського макрорегіону та прискоренню євроінтеграційних процесів. 
10 Листопада, 2022 р., 13:09
Всесвітній день інсульту відзначається щорічно 29 жовтня, починаючи з 2006 року, коли Всесвітня організація охорони здоров’я прирівняла це захворювання до глобальної епідемії.  Заходи, присвячені до цього Дня, спрямовані на підвищення обізнаності населення про проблему інсульту, необхідність своєчасного проходження профілактичних медичних оглядів та корекції факторів ризику.
27 Жовтня, 2022 р., 11:03
          Шепетівська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Хмельницькій області нагадує, що Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування благодійної допомоги, виплаченої на користь членів сімей поранених та загиблих учасників бойових дій під час участі у відсічі збройної агресії та забезпечення національної безпеки України», прийнятим Верховною Радою України 15 серпня 2022 року продовжено строк одноразового (спеціального) добровільного декларування до 1 березня 2023 року.    
19 Жовтня, 2022 р., 09:20
Напередодні, 18 жовтня, відбулося засідання голів громад-членів Асоціації міст України в Хмельницькій області. До участі в зібранні долучилося 42 учасники: голови міських, селищних, сільських рад, їх заступники, фахівці органів місцевого самоврядування, виконавча дирекція та консультанти Хмельницького РВ АМУ, представники ГУ Пенсійного фонду України в Хмельницькій області. Головував на засіданні голова Хмельницького РВ АМУ, міський голова Хмельницького Олександр Симчишин.
09 Жовтня, 2022 р., 11:37
   Шановні жителі Ленковецької громади! Сьогодні православні християни святкують День пам’яті апостола та євангеліста Іоанна (Івана) Богослова. Своє престольне свято цього дня святкують жителі села ЧОТИРБОКИ.
06 Жовтня, 2022 р., 11:57
Напередодні, 5 жовтня, відбулося засідання Правління Асоціації міст України. Хмельниччину на зібрані представляли голова Хмельницького регіонального відділення АМУ, міський голова Хмельницького Олександр Симчишин і міський голова Славути Василь Сидор.
05 Жовтня, 2022 р., 08:46
В Шепетівському відділенні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області перебуває на обліку  5 осіб які отримують кошти  на постійний сторонній догляд, та 22 особи  - на побутове обслуговування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь