Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Грудня, 2022 р., 17:55
   За результатами проведення 431 заходу державного фінансового контролю впродовж січня – листопада поточного року Управлінням Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області  під  час  моніторингу  закупівель  встановлено  порушень  законодавства  у  сфері закупівель  на  суму  майже  5,7  млрд  грн,  проведеними  ревізіями  та  перевірками  закупівель задокументовано втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму понад 149 млн грн, з них незаконних витрат майже 111 млн грн.
21 Грудня, 2022 р., 10:08
Шепетівська державна податкова інспекція нагадує, що на сьогодні усі платники податків мають можливість скористатися Електронним кабінетом для отримання інформації щодо податкових зобов’язань по земельному податку та по податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки.
17 Грудня, 2022 р., 10:07
Консультаційний центр надає підтримку громадянам України у режимі онлайн та офлайн щодо:
10 Грудня, 2022 р., 00:50
ЗВІТ ГОЛОВИ  Хмельницької обласної ради ВІОЛЕТИ ЛАБАЗЮК
10 Грудня, 2022 р., 00:49
     Обов’язкова ідентифікація тварин передбачена Законом України «Про ідентифікацію та реєстрацію тварин» від 4 червня 2009 року N 1445-VI (зі змінами). Даний Закон визначає організаційні і правові засади ідентифікації та реєстрації тварин з метою одержання оперативної та надійної інформації про поголів'я тварин щодо статі, віку, породи та їх місцезнаходження для поліпшення управління і прогнозування ринків продукції тваринництва та контролю за епізоотичною ситуацією в Україні.
09 Грудня, 2022 р., 16:49
ДПС видала пояснення щодо проблеми відключення електроенергії та відсутності Інтернет зв'язку у суб'єктів господарювання, які використовують РРО та ПРРО. На період тимчасового, не більше 7 робочих днів, відключення електроенергії розрахункові операції здійснюють з використанням КОРО та РК або із застосуванням належним чином зареєстрованого резервного РРО (ст. 5 Закону РРО). Після появи електроенергії всі розрахункові операції в обов'язковому порядку мають бути проведені через РРО (Алгоритм дій наведено у п. 10 розділу III Порядку реєстрації та застосування РРО, що застосовуються для реєстрації розрахункових операцій за товари (послуги), затвердженому наказом Мінфіну від 14.06.2016 р. № 547).
09 Грудня, 2022 р., 16:48
           Одноразове (спеціальне) добровільне декларування – це особливий порядок добровільного декларування фізичною особою належних їй активів, розміщених на території України та/або за її межами, якщо такі активи були одержані (набуті) такою фізичною особою за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань оподаткування та/або міжнародних договорів, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, та/або які не були задекларовані в порушення податкового та валютного законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, протягом будь-якого з податкових періодів, що мали місце до 01 січня 2021 року.
02 Грудня, 2022 р., 21:54
 З метою своєчасного та повноцінного відображення в інтегрованих картках платників податків (далі – ІКП) інформації щодо надходжень податкових платежів, запобігання виникнення боргу Шепетівська ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє наступне.
01 Грудня, 2022 р., 21:45
За результатами проведення 393 контрольних заходів впродовж січня-жовтня поточного року Управлінням Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області під час моніторингу закупівель встановлено порушень законодавства у сфері закупівель на суму майже 5,7 млрд грн, у процесі ревізій та перевірок закупівель виявлено втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму понад 139 млн грн, з них незаконних витрат понад 110 млн грн.
29 Листопада, 2022 р., 17:52
Шепетівська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що Наказом Міністерства фінансів України  від 19 серпня 2022 року №248, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 07 жовтня 2022 року за №1195/38531, (зі змінами і доповненнями, внесеними наказом Міністерства фінансів України від 14.10.2022 року №331) «Про затвердження форми довідки-підтвердження та Порядку підтвердження статусу податкового резидента України для уникнення подвійного оподаткування відповідно до норм міжнародних договорів» визнано таким, що втратив чинність наказу Державної податкової адміністрації України від 12 квітня 2002 року N 173 «Про підтвердження статусу податкового резидента України» (зареєстрований у Міністерстві юстиції України 26 квітня 2002 року за №399/6687).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь