Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Жовтня, 2018 р., 11:34
Оголошується конкурс щодо визначення  опорної школи серед закладів загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів Ленковецької сільської ради
02 Жовтня, 2018 р., 11:32
        Ленковецька сільська рада інформує про результати відбору експертів – суб’єктів оціночної діяльності для проведення  робіт з оцінки об’єкту комунальної власності, який підлягає передачі в оренду, проведеного 28.09.2018р. На засіданні конкурсної комісії, відповідно до поданих пропозицій визнали переможцем конкурсу: ФОП Коршук Л.А., який набрав найбільше балів і  запропонував найнижчу вартість робіт з оцінки комунальної власності (гідроспоруда в межах населеного пункту с.Білопіль), яка підлягає передачі в оренду.
05 Вересня, 2018 р., 15:39
Інформаційний вісник уряду
13 Липня, 2018 р., 09:05
   З картоплею та капустою, вишнями та чорницями. З сметаною та шкварочками…
28 Червня, 2018 р., 13:32
Я – українець. І моє це право Любити землю горду й величаву, Та дух свободи набирати в груди. Я – українець. Був ним, є, і буду!
14 Червня, 2018 р., 18:40
   Сьогодні, 14 червня, найщиріші вітання зі словами вдячності за благородну працю приймали працівники медичних установ Ленковецької сільської ради, які завітали на святкування з нагоди Дня медичного працівника.
13 Червня, 2018 р., 20:29
   Справжніми перлинами нашої громади є Народний аматорський фольклорно-етнографічний ансамбль "Калина" Чотирбоцького будинку культури (муз.кер. А.Редько) та Зразковий аматорський дитячий духовий оркестр Ленковецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів (кер. В.Линник).
06 Червня, 2018 р., 11:33
   В громаді започатковано проведення свята учнівської честі "Зіркові обрії Ленковеччини" – свята її величності науки, свята талантів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь