Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація щодо розвитку сімейних форм виховання

Дата: 23.03.2023 11:24
Кількість переглядів: 156

Фото без опису

Кожна дитина має право на щасливе, радісне дитинство та батьківську любов. Але іноді трапляється так, що маленькі громадяни нашої держави залишаються без підтримки близької людини. Більшість таких дітей потрапляють у прийомні сім`ї або дитячі будинки сімейного типу. Прийомні батьки та батьки-вихователі відіграють вирішальну роль у зціленні дітей з різними і, частіше за все, складними долями. Вони надають дітям стабільність і викладають їм життєві уроки, які зберігаються на все життя і потенційно можуть вплинути на майбутні покоління.

Як і будь-які батьки, прийомні, безсумнівно, зіштовхуються з ситуаціями і проблемами, з якими іноді важко впоратися. Щоб бути успішним прийомними батьками, потрібна гнучкість і бажання постійно вчитися і розвивати нові навички.

Перш ніж прийняти дитину в свою сім`ю, батьки-вихователі та прийомні батьки проходять навчання. Також вони отримують підтримку з боку соціальних та медичних працівників, педагогів, психологів та інших спеціалістів. Всі, без виключення, прийомні сім`ї та дитячі будинки сімейного типу держава підтримує фінансово.

Кожна дитина повинна мати можливість бути частиною справжньої сім’ї і, отримувати любов, безпеку, турботу і допомогу, яка може змінити її життя.

Якщо ви впевнені у своїх силах та маєте бажання подарувати тепло, турботу, надію на майбутнє дитині, позбавленій батьківського виховання, звертайтеся до Служби у справах дітей Ленковецької сільської ради за адресою: с.Ленківці, вул.Коськовецька, 55.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь