Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконавчий комітет інформує

Дата: 05.08.2021 14:23
Кількість переглядів: 1353

Відповідно до Житлового кодексу Української РСР, Законів України «Про охорону дитинства», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», постанови Кабінету Міністрів України від 26 травня 2021 року № 615 «Деякі питання забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків», керуючись ст. ст. 30, 34, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»   виконавчий комітет  сільської ради,

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити Протокол № 1 від 29 липня 2021 року засідання комісії з формування пропозицій щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, що додається.
  2. Визначити пріоритетним напрямком спрямування субвенції з державного бюджету до сільського бюджету на виплату грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, які перебувають на обліку громадян, що потребують поліпшення житлових умов, у виконавчому комітету Ленковецької сільської ради.
  3. Затвердити орієнтовну потребу в коштах на виплату грошової компенсації, передбаченої  Порядком виплати грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 26 травня 2021 року № 615, для 3 (трьох) дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, віком від 16 до 23 років в сумі 1млн.256 тис. 523грн..
  4. Затвердити орієнтовну потребу в коштах на виплату грошової компенсації, передбаченої  Порядком виплати грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 26 травня 2021 року № 615, для 1 (однієї) дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування та особи з їх числа, віком від 23 до 35 років у сумі 418тис.841грн., в тому числі субвенції з державного бюджету в сумі 293тис.189грн. та місцевого бюджету в сумі 125тис.652грн..
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника сільського голови Олену Волошину.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь