Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт сільського голови Криворчука Ю.П. про роботу за 2019 рік

Дата: 14.05.2020 14:01
Кількість переглядів: 606

  Шановні жителі Ленковецької об’єднаної територіальної громади!
  На виконання статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» надаю звіт про роботу за 2019 рік.

  Найголовнішим суб’єктом діяльності будь - якої влади є людина з усіма її суспільними проблемами. Саме цій стратегічній меті підпорядкована робота Ленковецької сільської ради і моя, зокрема, як голови. Основою наших дій була і залишається місцева самоврядність. Без цього не можлива ефективна регіональна політика, а відповідно і розвиток населених пунктів громади, інтереси яких представляє сільська рада. 
  Робота сільської ради проходила у час, насичений складними суспільно-політичними подіями в країні, непростою соціально-економічною ситуацією, викликаною фінансово-економічними змінами, військовими діями на сході України. Як орган місцевого самоврядування, ми не відступали від зазначених законодавством принципів законності, гласності, колегіальності, поєднання місцевих і державних інтересів. У своїй роботі керувалися Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про звернення громадян», Указом Президента України «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», іншими законодавчими актами та розпорядчими документами.
  Відповідно до покладених на мене обов’язків, постійно намагався побудувати злагоджену, відкриту роботу депутатського корпусу, виконавчого комітету та працівників сільської ради.
2019 рік є третім роком після створення Ленковецької об’єднаної територіальної громади. Не зважаючи на всі труднощі, які супроводжували нас впродовж цих років, ми прагнули виконати всі прийняті нами програми, а також співпрацювали та надавали фінансову підтримку установам та організаціям, розташованим на території об’єднаної громади, жителям населених пунктів.
Відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» основною організаційно-правовою формою діяльності ради є сесія. За звітний період відбулось 13 пленарних засідань, на яких розглянуто 469 питань та прийнято відповідно стільки ж рішень сільської ради.
  Завдяки цілеспрямованій роботі сільської ради та виконавчого комітету забезпечено нормальне функціонування освітніх закладів, закладів культури та медицини, проведено заходи щодо покращання їх матеріально-технічного стану, покращання інфраструктури сільських населених пунктів та досягнення певних позитивних результатів у забезпеченні життєдіяльності громади. 
  Впродовж 2019 року проведено 16 засідань виконавчого комітету, з них: 12 чергових та 4 позачергових, на яких розглянуто 135 питань та прийнято 135 відповідних рішень. Переважно це питання бюджету, організації роботи закладів освіти, культури, соціального захисту, житлово-комунального господарства, благоустрою, інші.
  Робота сільської ради здійснюється у відповідності до затверджених планів роботи виконкому та сільської ради ( включаючи депутатський корпус) та завдань, що ставляться на планових нарадах у сільського голови, на яких розглядаються та вирішуються поточні питання і визначаються шляхи вирішення проблемних та перспективних питань. За підсумками нарад відповідальним виконавцям давались відповідні доручення, які стосувалися питань діяльності освітніх закладів, організації харчування дітей у дитсадках та школах, реалізації проектів та програм, ремонтів, розгляду окремих звернень та скарг громадян, відзначення державних свят, проведення свят населених пунктів та інших культурних заходів.
  Пріоритетним завданням виконавчого комітету сільської ради є забезпечення реалізації та гарантування права громадян на звернення, їх об’єктивного, всебічного та вчасного розгляду, з метою практичної реалізації Конституції України, законів України «Про звернення громадян», «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента України від 07.02.2008 року №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування».
  Протягом 2019 року структурними підрозділами та посадовими особами виконавчого комітету сільської ради проводилась відповідна робота щодо розгляду звернень громадян, вирішення порушених у них питань, задоволення законних вимог заявників, усунення причин, що породжують заяви та скарги.
  Представляючи та захищаючи інтереси виборців, за звітний період розглянуто 1956 звернень громадян. З них 1749 звернень надійшли поштою; 207 - кількість звернень на особистому прийомі.
  Вирішено позитивно – 1786 звернень, відмовлено у задоволенні – 0, дано роз’яснення по 17 зверненнях. 
  В порівнянні з минулим роком кількість звернень громадян до виконкому сільської ради збільшилась. Актуальними залишаються земельні та житлові питання, особливо оформлення права власності на земельні ділянки, виділення земельних ділянок, присвоєння поштових адрес на житлові будинки та земельні ділянки, затвердження технічної документації із землеустрою, питання комунального господарства та благоустрою села, соціального захисту, інше.
Питання, порушені у зверненнях громадян, розглядалися та обговорювались на засіданнях відповідних комісій, за необхідністю виносилися на розгляд сесій та виконкомів сільської ради, де приймались відповідні рішення та розпорядження сільського голови. 
  За 2019 рік сільським головою видано 715 розпоряджень. Зокрема: 220 розпоряджень з питань основної діяльності, 325 - з кадрових питань, 170 розпоряджень про відрядження.
  Від установ, підприємств та організацій надійшло 2746 листів. 
  Спеціалістами виконкому та в. о. старост за зверненнями мешканців сіл підготовлено та видано у 2019 році 5243 довідок відповідно до запитів, вчинено 679 нотаріальних дій, з них : посвідчено заповітів, заяв, дублікатів – 247, складено довіреностей – 432. 
  Забезпечується державна політика у сфері державної реєстрації місця проживання громадян. Спеціалістами сільської ради надаються безкоштовні кваліфіковані консультації та допомога в оформленні документів та роз’яснюється чинне законодавство, яке регулює питання, пов’язані із реєстрацією/зняттям з реєстрації місця проживання. Робота організована таким чином, що громадяни отримують адміністративні послуги з реєстрації/зняття з реєстрації відразу після звернення до працівників. За звітний період надійшло:
  - заяви про зняття з реєстрації – 18 ;
  - заяви про реєстрацію місця проживання – 178 
  В галузі оборонної роботи згідно ст. 36 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» ведеться облік військовозобов’язаних. На території сільської ради обліковується 1163 особи, в т.ч.: офіцери запасу – 20, призовників – 122, учасники АТО/ООС – 100, допризивна молодь – 28, сержанти, старшини, матроси, прапорщики, рядові (вільний залишок) – 1028.
  Протягом 2019 року за моїм розпорядженням та безпосередньою участю проведено громадські слухання в селах Велика Рішнівка та Старі Бейзими, протягом року проводилися виїзди спеціалістів сільської ради в населені пункти громади, під час яких проводилося роз’яснення норм чинного законодавства про освіту, торгівлю, земельне законодавство та інші питання.

Бюджет сільської ради

  Запорука успішного розвитку громади – це наповнений бюджет. Доходи сільського бюджету на 2019 рік було заплановано в сумі 49,6 млн. грн, в тому числі: власних доходів – 24,1 млн. грн., коштів субвенцій та дотацій – 25,5 млн. грн. 
  Протягом звітного періоду до сільського бюджету до загального фонду фактично надійшло доходів 53,7 млн. грн., що на 5,8 відсотків більше ніж у минулому році. 
  Прибуткова частина загального фонду сільського бюджету без врахування трансфертів за 2019 рік виконана на 117,25% . 
  Основним податком, який надходить до загального фонду бюджету, є податок на доходи фізичних осіб. За 2019 рік до сільського бюджету він надійшов в сумі 17 402,6 тис. грн., або 114,73 % до планових показників. Основним платником даного податку є ТОВ «Лотівка-Еліт» (6259,8 тис. грн. ), корпорація «СВАРОГ ВЕСТ ГРУП» – 1880,9 тис. грн., Ленковецька сільська рада- 3112,2 тис. грн., ТОВТД «Шепетівський цукор» - 1009,4 тис. грн.
  Найбільшими платниками податків на території громади є ТОВ «Лотівка-Еліт», корпорація «СВАРОГ ВЕСТ ГРУП», Ленковецька сільська рада. До бюджету громади за 2019 рік від них надійшло 14274,8 тис. грн..
  На території громади діє 2 заправні станції, які сплатили до бюджету сільської ради 266 тис грн. акцизного податку.

  Видатки на 2019 рік склали 53,4 млн. грн, з них: видатки загального фонду – 43,5 млн. грн., що становить 81,5%, видатки спеціального фонду сільського бюджету – 9,9 млн. грн. (18,5%).
  Це дало можливість забезпечити утримання та функціонування мережі закладів сільської ради, питома вага яких в числі загальних витрат складає: заклади освіти – 67% (35800,0 тис. грн.), субвенції сільського бюджету іншим бюджетам – 1,9% (1000,0 тис. грн.), установи виконавчих органів – 15,5% (8317,0 тис. грн.), утримання закладів культури – 5,6% (2955,0 тис. грн.), організація благоустрою населення – 0,6% (322,0 тис. грн.), утримання автомобільних доріг – 0,07% (39,1 тис. грн.), субвенція на виконання програми соціально-економічного розвитку (правоохоронні, фіскальні органи, установи держказначейства, фіскальної та пожежної служби, протиепізоотичні заходи) та інші витрати – 9,3% (4966,9 тис. грн.).
  Найбільшими платниками в галузі сільського господарства на території сільської ради є ТОВ «Лотівка-Еліт», корпорація «СВАРОГ ВЕСТ ГРУП»,ТОВ «Подільський господар» .
  Від сільськогосподарських товаровиробників до бюджету громади за 2019 рік надійшло 13182,6грн. податків та зборів, у тому числі податку на доходи фізичних осіб – 9717,2 грн.

ОСВІТА

  В громаді сформована системна робота щодо створення необхідних умов для рівного доступу громадян до якісної безперервної освіти, поліпшення ресурсного забезпечення закладів та установ системи освіти. На території Ленковецької сільської ради у 2019 році функціонувало 13 навчальних закладів, серед яких 7 дошкільних, 4 загальноосвітніх навчальних заклади І-ІІІ ступенів, 2 загальноосвітніх начальних заклади І-ІІ ступенів. 
  Дошкільною освітою у 2019 році було охоплено 204 дитини віком від 3 до 6 років, що становить 100% від загальної кількості дітей вищеназваної категорії. У семи закладах дошкільної освіти функціонувало 10 груп. 
У всіх закладах дошкільної освіти належним чином організовано харчування дітей. Середня вартість харчування на 1 дитину у 2019 році становила 23 грн. 75 коп., з яких 60% (14 грн. 25коп.) місцевий бюджет та 40% (9 грн.50 коп.) – батьківська плата. Звільнено від плати за харчування дітей пільгових категорій на 100% - 12, на 50% – 41. 
  Станом на 31.05.2019 року у 57 класах загальноосвітніх навчальних закладів навчалося 609 здобувачів освіти, з них: 228 – у 20 класах початкової школи, 295 – у 29 класах основної школи, 86 – у 8-ми класах старшої школи.
  Гарячим харчуванням охоплено 100% учнів 1-4 класів та 49% учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти. Вартість харчування становила 10 10 грн. Від плати за харчування в закладах загальної середньої освіти звільнено 310 учнів пільгових категорій (діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, діти із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», діти учасників АТО/ООС.
  Належним чином забезпечено соціальний захист учасників навчально-виховного процесу, зокрема здійснювався щоденний довіз дітей до місця навчання та в зворотному напрямку, організовано роботу 2 груп продовженого дня (Ленковецька, Мокіївська ЗОШ І-ІІІ ступенів). Видатки з місцевого бюджету на харчування дітей у ГПД становили 20 тис. 350 грн. 42 коп. 
57 146 грн. освоєно влітку на організацію оздоровлення та відпочинку здобувачів освіти підпорядкованих закладів загальної середньої освіти .
  Серед видатків по галузі також були:
– капітальний ремонт ДНЗ «Джерельце» с. Сульжин – 204 223,00 грн;
– придбання 2 шкільних автобусів на умовах співфінансування – 398 854,00 грн;
– виготовлення кошторисної документації системи опалення Чотирбоцького ДНЗ – 10 850,00 грн;
– кабінет фізики у Ленковецьку ЗОШ І-ІІІ ступенів – 183 990,00 грн;
– будівництво котельні Мокіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів – 610 879,82 грн;
– заміна системи опалення Чотирбоцької ЗОШ І-ІІІ ступенів – 997 238,06 грн.;
– експертиза, авторський та технічний нагляд на будівництво котельні Чотирбоцької ЗОШ І-ІІІ ступенів – 43 727,41 грн.
– капітальний ремонт спортзалу Чотирбоцької ЗОШ І-ІІІ ступенів – 228 996,87 грн.;
– капітальний ремонт, заміна димохідної труби у котельні Вербовецької ЗОШ І-ІІ ступенів – 53 524,72 грн.;
– капітальний ремонт (заміна вікон і дверей) Великорешнівського НВК – 366 333,42 грн.;
– будівництво котельні Чотирбоцької ЗОШ ІІІІ ступенів – 1 455 309,00 грн.

КУЛЬТУРА

  Мережа установ, що створюють умови для творчого розвитку особистості, підвищення культурного рівня, естетичного виховання громадян, доступності освіти у сфері культури для задоволення культурних потреб жителів громади включає 10 закладів культури клубного типу (6 будинків культури, 4 клуби) , 6 бібліотек. Протягом 2019 року працівники закладів культури постійно працювали над вивченням та задоволенням культурних запитів різних категорій населення. Робота здійснювалася згідно з планом роботи на 2019 рік, враховуючи всі державні та релігійні свята. Клубні заклади є організаторами та співорганізаторами проведення різнопланових заходів: урочистостей та концертних програм до державних, професійних, календарно-обрядових свят, мітингів, вечорів пам'яті. Організовується відпочинок для молоді, дітей, людей різних вікових категорій. Протягом 2019 року у бібліотеках було оформлено книжкові виставки з нагоди державних свят, а також присвячені ювілеям видатних письменників та поетів. 
  По галузі на проведення культурних заходів в населених пунктах громади виділено 100 073,3 грн. На капітальний ремонт системи опалення СБК с. Ленківці — 64 875,86 грн. та його реконструкцію – 291 000,00 грн.

СПОРТ

  Згідно Програми розвитку фізичної культури і спорту в Ленковецькій сільській раді (рішення 2 позачергової сесії від 16 січня 2017 року) в Ленковецькій сільській раді максимально створюються умови для розвитку фізичної культури та спорту. Основною метою цих заходів є підтримка здорового та морального духу підростаючого покоління. Налагоджено співпрацю з ДЮСШ «КОЛОС». Протягом звітного періоду від ДЮСШ працювали групи з 4 різних видів спорту, в яких займалися96 вихованців. В навчальних закладах працюють гуртки з футболу, волейболу, дзюдо. Забезпечено участь команд в районних та обласних змаганнях з різних видів спорту. На виконання Програми розвитку фізичної культури та спорту Ленковецької сільської ради на 2017-2020 роки у 2019 році було виділено 272 090,00 грн., в т.ч.: на забезпечення часткового фінансування утримання районної ДЮСШ «Колос» в сумі 240 640,00 грн.; на забезпечення часткового фінансування утримання районної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України – 31 450,00 грн. 

МЕДИЦИНА

  Відповідно до Структури комунального підприємства «Комунальне некомерційне підприємство Шепетівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Шепетівської районної ради надання медичних послуг на території громади забезпечували 4 амбулаторії загальної практики сімейної медицини (села Ленківці, Мокіївці, Чотирбоки, Сульжин), 2 фельдшерсько-акушерських пункти (села Велика Рішнівка, Коськів), 3 фельдшерських пункти (села Білопіль, Вербівці, Старі Бейзими). 
  На виконання «Програми по покращенню медичного обслуговування населення підвідомчої території закладами охорони здоров’я Шепетівського Центру первинної медико-санітарної допомоги, що знаходиться на території Ленковецької сільської ради» у 2019 році виділено 300 570,00 грн., зокрема:
 – на оплату енергоносіїв медичних закладів громади – 195 920,00 грн.
 – дофінансовано придбання автомобіля «Renault Duster dCi 110 4 WD» - 74 500,00 грн. для Ленковецької амбулаторії загальної практики сімейної медицини; 
 – на придбання телемедичного обладнання - 11 000 грн. для Ленковецької амбулаторії загальної практики сімейної медицини.
 – на відшкодування вартості ліків на гемодіаліз – 2 528,00 грн.
 – на фінансування процедури державної реєстрації автотранспорту – Renault DUSTER dCi 110 4 WD, в сумі 19 150,00 грн.;
 – на відшкодування вартості ліків при амбулаторному лікуванні – 4 202,00 грн.
 – на виконання Програми фінансової підтримки закладів охорони здоров’я Шепетівського району на 2019 рік – 240 000 грн., в т.ч.:
 – для покриття дефіциту по заробітній платі працівникам ЦРЛ Шепетівського району-200000 грн.;
 – на придбання інструменту для оперативного втручанню на потреби урологічного відділення Шепетівської ЦРЛ-10 000,00 грн.;
 – на придбання будівельних матеріалів для здійснення поточного ремонту маніпуляційної ЛОР кабінету в приміщенні поліклініки Шепетівської ЦРЛ-25 000,00 грн.;
 – на придбання паливно-мастильних матеріалів для забезпечення виїзного флюорографічного обстеження населення громади – 5 000,00 грн.
  Сесійно сільська рада прийняла зобов’язання щодо забезпечення прибувших фахівців з вищою освітою медичних спеціальностей на строк не менше трьох років безоплатним користуванням житлом з опаленням і освітленням у межах установлених норм.

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ 
НАСЕЛЕННЯ

  З метою реалізації державної соціальної політики на території об’єднаної територіальної громади працює 7 соціальних робітників, які обслуговують 77 одиноких непрацездатних громадян. Соціальними робітниками постійно надаються соціально-побутові послуги для даної категорії осіб. З метою організації та здійснення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю, спрямованої на соціальну підтримку сімей, дітей та молоді, задоволення їхніх прав і свобод, поліпшення якості життєдіяльності, задоволення інтересів та потреб в 2019 році працювало 7 фахівців із соціальної роботи. Протягом року охоплено соціальними послугами 1167 сімей. За категоріями отримувачів соціальних послуг: 11 – постраждалих від жорстокого поводження та насильства; 143 – одинока матір; 183 – постраждалих від збройних конфліктів та тимчасової окупації; 17 – сім’ї, члени яких перебувають/перебували у конфлікті з законом; 37 – сім’ї, де є алко/наркозалежні члени родини; 71 – сім’ї, де один чи кілька членів мають інвалідність; 31 – сім’ї опікунів/піклувальників, 10 – особи з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; 52 – сім’ї, яким призначена допомога при народженні дитини; 4 – сім’ї ромської національності; 282 – особи похилого віку та інше – 321. Сьогодні фахівці із соціальної роботи тісно співпрацюють з Центром соціальних служб сім’ї, молоді та спорту Шепетівської районної державної адміністрації. 
  За звітний період за рахунок коштів сільського бюджету було надано одноразову грошову матеріальну допомоги жителям громади на лікування та вирішення соціально-побутових питань, інвалідам Великої Вітчизняної війни до 9 Травня, учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, учасникам бойових дій на території інших держав, учасникам бойових дій в зоні АТО/ООС в сумі 227,1 тис. грн. 
  Проведено вітання жителів громади з нагоди ювілейних дат народження (90, 95 років), відзначено Міжнародний день людей з особливими потребами.
  Надано одноразову допомогу (5 430,00 грн.) дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення ними (3 особи по 1810 грн.). 
  Шановні жителі! Я ознайомив вас з загальною інформацією в розрізі кожної галузі діяльності. 

В розрізі населених пунктів старостинських округів громади у 2019 році відбулося наступне спрямування коштів:

1. с. Ленківці

Всього спрямовано 10 639 777,79 грн., у тому числі: 
 - Ленковецька ЗОШ І-ІІІ ступенів – 6 879 765грн.
 - заклад дошкільної освіти – 1 048 950,48грн.
 - будинок культури – 1 073 987,89 грн
 - благоустрій – 45 563,92 грн.
 - одноразова матеріальна допомога – 23 423,42 грн.
 - заходи із землеустрою (виготовлення картографічних матеріалів меж населених пунктів сільської ради в електронному вигляді) – 29 115,6 грн.
 
Видатки на 1 людину становили 11 9128,00 грн.

2. с. Чотирбоки

Всього спрямовано 10 136 686,08 грн., у тому числі: 
 - Чотирбоцька ЗОШ І-ІІІ ступенів – 6 959 646 грн.
 - заклад дошкільної освіти – 1 146 383,28грн.
 - будинок культури – 355 414,12 грн
 - благоустрій – 51 175,71 грн.
 - дороги – 32 500 грн.
 - одноразова матеріальна допомога – 40 223,42 грн.
 
Видатки на 1 людину становили 8 568,63грн.

3. с. Коськів

Всього спрямовано 5 671 099, 63грн., у тому числі: 
 - Коськівська ЗОШ І-ІІІ ступенів – 3 748 794 грн.
 - заклад дошкільної освіти – 1 061 133,46 грн.
 - будинок культури – 119 617,92 грн
 - благоустрій – 85 829,99 грн.
 - одноразова грошова допомога – 41 223,42 грн.
 - заходи із землеустрою ( виготовлення картографічних матеріалів меж населених пунктів сільської ради в електронному вигляді) – 36 593,71 грн.

Видатки на 1 людину становили 7 453,74 грн.

4. с. Мокіївці
 
Всього спрямовано- 10 421 788,24 грн., з них: 
 - с. Мокіївці – 10 237 731,95 грн.
 - с. Білопіль – 130 068,93 грн. 
 - с. Пиляї– 53 987,36 грн.
Основні видатки:
 - Мокіївська ЗОШ І-ІІІ ступенів – 7 022 0542 грн.
 - заклад дошкільної освіти – 1 176 9 960,48 грн.
 - заклади культури: 
    - с. Мокіївці - 204 329,7 грн.
    - с. Білопіль – 112 803,89 грн.
    - с. Пиляї – 53 987,36 грн.
 - благоустрій – 27 595,09грн.
 - дороги – 2 400 грн. 
 - одноразова грошова допомога – 43 223,42 грн.
 - заходи із землеустрою (виготовлення картографічних матеріалів меж населених пунктів сільської ради в електронному вигляді) по с. Білопіль - 17 265,04 грн.

Видатки на 1 людину становили: 
 - с. Мокіївці –16 071,79грн.
 - с. Білопіль – 418,23 грн.
 - с. Пиляї – 335,33 грн.
Середній показник – 9 397,46 грн.

5. с. Вербівці
     
Всього спрямовано5 893 260,02 грн., з них: 
 - с. Сульжин – 1 967 802,99 грн.
 - с. Вербівці – 3 791 369,44 грн.
 - с. Вишневе – 134 087,59 грн. 
Основні видатки:
 - Вербовецька ЗОШ І-ІІ ступенів - 2 574 368 грн.
 - Сульжинський заклад дошкільної освіти – 1 276 716,66 грн.
 - будинок культури с. Сульжин – 269 361,88 грн.
 - клуб с. Вишневе – 119 344,08 грн.
 - благоустрій по с. Сульжин– 23 973,9 грн.
 - одноразова грошова допомога – 28 033,42 грн. З них: 
    - с. Сульжин – 26 223,42 грн.
    - с. Вербівці – 1810 грн.
 - заходи із землеустрою ( виготовлення картографічних матеріалів меж населених пунктів сільської ради в електронному вигляді) – 45 236,44 грн. З них: 
    - с. Сульжин -6 558,67 грн.
    - с. Вербівці – 25 253,95 грн.
    - с. Вишневе – 13 423,82 грн 
Видатки на 1 людину становили: 
 - с. Сульжин 10 993,31 грн.
 - с. Вербівці - 6 393,54 грн.
 - с. Вишневе - 456,08 грн.
Середній показник – 5 528,39 грн.

6. с. Старі Бейзими 
 
 Всього спрямовано 4 849 265,76 грн. З них: 
 - с. Старі Бейзими – 4 591 101,27 грн.
 - с. Лавринівці – 217 125,57 грн.
 - с. Брикуля – 9 827,28 грн.
 - с. Марківці – 31 211,64 грн.
Основні видатки:
 - Старобейзимська ЗОШ І-ІІ ступенів – 2 624 137 грн.
 - Старобейзимський заклад дошкільної освіти – 422 351,33 грн.
 - клубні заклади: 
    - с. Лавринівці – 204 764,21 грн.
    - с. Марківці – 21 710 грн.
 - благоустрій — 32 721,96 грн.
 - ремонт греблі – 1 840 грн.
 - проектна документація ( на будівництво мереж зовнішнього освітлення вулиць с. Лавринівці, с. Марківці с. Старі Бейзими, с. Брикуля) - 26 000 грн.
 - одноразова грошова допомога – 24 323,42 грн.
 - заходи із землеустрою( виготовлення картографічних матеріалів меж населених пунктів сільської ради в електронному вигляді): 
    - с. Старі Бейзими – 8734,68 грн.
    - с. Лавринівці – 12 361,36 грн.
    - с. Брикуля – 9 092,24 грн.
    - с. Марківці – 8 836,84 грн.
Видатки на 1 людину становили:
 - с. Старі Бейзими – 41 361,27 грн.
 - с. Лавринівці – 1 074,88 грн.
 - с. Брикуля – 67,77 грн.
 - с. Марківці – 472,90 грн.

Середній показник – 9 254,32 грн.

 7. с. Велика Рішнівка

Всього спрямовано3 809 353,37 грн., з них: 
 - с. Велика Рішнівка - 3 698 929,01 грн. 
 - с. Коса Рішнівка – 101 994,02 грн.
 - с. Сошки – 8 430,34 грн.
Основні видатки:
 - Великорішнівський НВК - 2 108 212 грн.
 - заклади культури :
    - с. Велика Рішнівка – 35 827,61 грн.
    - с. Коса Рішнівка - 89 272,91 грн.
 - благоустрій - 7 217,87 грн.
 - одноразова грошова допомога – 31 723,43 грн.
 - заходи із землеустрою( виготовлення картографічних матеріалів меж населених пунктів сільської ради в електронному вигляді):
    - с. Велика Рішнівка – 17 305,9 грн. 
    - с. Коса Рішнівка – 8 070,64 грн.
    - с. Сошки – 6 078,52 грн.
Видатки на 1 людину становили: 
 - с. Велика Рішнівка – 10 246,34 грн. 
 - с. Коса Рішнівка – 879,26грн.
 - с. Сошки – 81,85 грн.
 
 Середній показник – 6 567,85 грн.

  Підсумовуючи, хочу подякувати керівникам і працівникам освітніх, медичних, культурних, комунальних установ та закладів, підприємцям, аграріям, депутатам, працівникам сільської ради та виконавчого комітету за спільну роботу, яка спрямована на розвиток Ленковецької громади.
  Особлива подяка кожному жителю громади, хто підтримує, дає поради, хто не лише критикує, ай вносить пропозиції та бере активну участь в житті громади.

Фото без опису
 
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь