Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ФОНД СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ ІНФОРМУЄ

Дата: 20.11.2019 14:01
Кількість переглядів: 592

Соціальні виплати та послуги Фонду соціального страхування

Виконуючи, свої функції в умовах реформування спеціалісти Шепетівського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області забезпечують надання матеріального забезпечення застрахованим особам, страхових виплат потерпілим та інших соціально-побутових послуг за рахунок коштів Фонду.
Загальна кількість опрацьованих та прийнятих працівниками відділення до оплати листків непрацездатності за 9 місяців склала 5708, з яких 5426 - по тимчасовій непрацездатності, а 282 - по вагітності та пологах. Кількість днів хвороби, по даних лікарняних становить 54134дні, а кількість випадків по вагітності та пологах – 215. Вцілому, від початку року 3453 застрахованих осіб стали отримувачами матеріального забезпечення у вигляді оплати листків непрацездатності. Загальна сума коштів, направлена Фондом на проведення фінансування виплат за лікарняними склала 17,2 млн. грн., а саме: 12.0 млн. грн- на оплату листків непрацездатності через хворобу, а 5,2 млн. грн.- на виплату допомоги по вагітності та пологах. Протягом 2019 року спостерігається ріст розмірів виплат за рахунок коштів Фонду соціального страхування. Так, середньоденний розмір допомоги через хворобу зріс на 52,40грн. та відповідно склав 223,88грн., а по вагітності та пологах зріс на 20,42грн. та склав 184,50грн.
Крім того виплачена допомога на поховання в сумі 49,2 тис. грн. по 12 випадках.
Згідно кошторисних призначень цього року на реабілітаційне лікування застрахованих осіб по Шепетівському відділенню заплановано 694,9 тис. грн., з яких 575,9 тис грн. уже використано. Так протягом цього року заключено 49 тристоронніх угод, що дало можливість пройти курс відновного лікування хворіючим працівникам по слідуючим профілях: нейрореабілітація-7 чол., мязево–скелетна-15чол., кардіо-пульмонарна-14чол., цукровий діабет-7чол., інша соматична-6чол.
У відділенні на обліку перебувають 288 потерпілих на виробництві та 35 осіб, які мають право на страхові виплати в разі втрати годувальника.
Із вищеперерахованих громадян-потерпілих - 23 особи є тимчасово переміщеними із зони ООС.
За 9місяців поточного року потерпілим на виробництві відшкодовано 5,4млн. грн щомісячних страхових виплат в разі часткової чи повної втрати працездатності, страхові виплати особам, які мають на це право в разі втрати годувальника склали 731,1тис. грн. Також, Фондом соціального страхування, відповідно до індивідуальних призначень та показів потерпілих надаються медико-соціальні послуги, загальна вартість яких склала 560,3тис. грн.
Разові виплати в разі смерті та стійкої втрати працездатності-303,3тис. грн. Також виплачено допомогу по тимчасовій втраті працездатності, внаслідок нещасного випадку на виробництві - 235,9тис. грн.
Загалом на щомісячні виплати та інші витрати, передбачені чинним законодавством для потерпілих від нещасного випадку на виробництві відділенням спрямовано 7,3 млн. грн.
За дев’ять місяців поточного року застраховані особи (працюючі) і потерпілі від нещасного випадку на виробництві та професійних захворювань Шепетівського, Ізяславського районів отримали від Фонду соціального страхування України матеріальне забезпечення, страхові виплати та інші медико-соціальні послуги на загальну суму 24,5 млн. грн.
З метою запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням Шепетівським відділенням посилено профілактичну роботу на підприємствах, установах і організаціях Шепетівського та Ізяславського районів. Страховим експертом відділення проводяться навчання та семінари на виробництвах з підвищеним рівнем небезпеки відповідно до затверджених планів та графіків.

Валентина Гаврилюк, начальник Шепетівського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь