Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Анонсуємо черговий випуск інформаційного бюлетня "Край Ленковецький".

Дата: 25.07.2019 13:24
Кількість переглядів: 655

Пропонуємо анонс матеріалів, надрукованих в Інформаційному бюлетні "Край Ленковецький" №3.
У дописі "Проекти 2019 року мовою цифр" відділ фінансів інформує жителів щодо фінансування основних проектів розвитку громади у 2019 році.
Мешканцям громади буде цікаво дізнатися про доступність ще одного соціального сервісу, який надаватиметься у Ленковецькій сільській раді , - послуги Державного реєстратора.
Питанням освітньої галузі приділено увагу у дописах "Оптимізація - шлях формування ефективної мережі шкіл" та "Готуємося до нового навчального року".
Крім того, у випуску можна ознайомитися з репортажем із засідання виконавчого комітету сільської ради про розгляд питання щодо недопущення реалізації алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім; з матеріалами щодо культурного життя громади, зокрема проведення регіонального фестивалю фольклорного мистецтва "Вишневецький ярмарок 2019".


Коментарі:

Валерій методист-кореспондент ХОІППО, заступник директора Антонінського ліцею, вчитель-методист, відмінник освіти України
2019-07-26 23:09:00

Шановні депутати Ленковецької ОТГ! Коли сесія Красилівської районної ради не розглянула питання про визнання Антонінської ЗОШ опорним закладом освіти, ми звернулись до Народного депутата по нашому округу А. Шиньковича та міністра Л. Гриневич за підтримкою. Питання було вирішено позитивно. Сьогодні наш заклад "Антонінський ліцей із статусом опорного закладу освіти Антонінської селищної ради". Протягом 2018/2019 н. р. ми отримали кошти для проведення тендеру на закупівлю 4 кабінетів природничо- математичного циклу предметів з обласного бюджету для опорних закладів освіти, кабітети закупили і встановили. У звязку з реорганізацією малокомплектної школи за кошти обласного та місцевого бюджетів закупили ще один автобус і два тижні тому його отримали. Постановою Кабінету Міністрів №505 виділені кошти на заміну вікон (сподіваємось до настання холодів використати ресурс). Доречі, Законом "Про освіту" пропонується доплата до заробітної плати вчителям опорних закладів освіти із державного бюджету. Соромно Ленковецькій ОТГ не мати опорного закладу.

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь