Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч, присвячена Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 14.02.2019 08:10
Кількість переглядів: 799

   Дика краса і синє небо... Чужа країна... Кишлаки... Дували...

   Нещадне сонце у зеніті... Пісок... Пустиня... Перевали...

   Тріск автоматів... Вій снарядів.... Хвилини спокою не знали...

   Смерть безпощадна друзів наших, яким ми очі закривали...

   Час і досі не загоїв рани учасників тієї жорстокої війни, які живуть і працюють в Ленковецькій громаді, ніколи не забуваючи про біль та загиблих на чужій землі друзів. Яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі у наші дні є 20 мешканців нашої громади, які пройшли випробування кулями і вогнем на мужність, міцність та витривалість під час виконання свого інтернаціонального обов’язку на території інших держав. Афганістан, Ірак, Чехословаччина – такий підручник з географії воїнів-інтернаціоналістів Ленковеччини Ланового Юрія Миколайовича, Галицького Миколи Борисовича, Гурського Олександра Володимировича ( с.Вербівці); Вичавки Івана Івановича, Мазанюка Григорія Михайловича. Паляниці Миколи Степановича, Паляниці Віктора Григоровича (с.Ленківці); Кирилюка Олександра Михайловича, Кравчука Василя Володимировича, Лахая Василя Васильовича (с.Мокіївці); Дячука Івана Івановича,(с.Коськів), Миклащука Сергія Васильовича, Костюка Анатолія Петровича, Тихонюка Василя Анатолійовича (с.Чотирбоки); Гурського Володимира Володимировича (с.Сульжин); Мельника Миколи Васильовича (с.Лавринівці); Лахая Миколи Уляновича, Томашкевича Романа Броніславовича (с.Білопіль); Цупріяна Анатолія Дмитровича (с.Сошки), Ковальчука Дмитра Петровича (с.Велика Рішнівка).

   13 лютого саме вони стали героями щорічної зустрічі, присвяченої Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав, який відзначається в Україні 15 лютого. Цьогоріч ветеранів гостинно зутрічали Мокіївчани (захід проведено на базі Мокіївської зош І-ІІІ ступенів). За дорученням сільського голови Криворчука Ю.П. з вітальним словом до присутніх звернулась заступник сільського голови Волошина О.Я. 

   Під час заходу воїн-«афганець» Микола Ліончук, який народився в с.Коськів, презентував присутнім свою книгу «Спогади». На адресу воїнів-інтернаціоналістів лунали музичні вітання, їм було вручено сувеніри на згадку, виготовлені гуртківцями Мокіївського навчального закладу та вихованцями Ленковецького закладу дошкільної освіти. А ще вони мали чудову можливість у спілкуванні згадади роки своєї молодості.

   Спасибі вам, шановні учасники бойових дій, за мужність і героїзм, за високу громадянську відповідальність. Виконавчий комітет Ленковецької сільської ради на чолі з сільським головою Криворчуком Ю.П. бажає усім, хто пройшов нелегкий бойовий шлях, міцного здоров’я, щастя й миру, успіхів у праці, родинного затишку, благополуччя та добробуту, впевненості в завтрашньому дні.

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь