Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мовою цифр щодо спроможності

Дата: 24.10.2017 21:58
Кількість переглядів: 1165

Фото без опису  

    На підвідомчій території Ленковецької сільської ради станом на 20.10.2017 року функціонує 13 навчальних закладів (4 зош І-ІІІ ступенів, 2 зош І-ІІ ступенів, 1 нвк, 6 ДНЗ), 19 закладів культури, 9 закладів первинної медицини та інші об’єкти житлово – комунального господарства соціальної структури. На території громади, в 17 населених пунктах розташовано 2446 господарських дворів, в яких проживають 6654 громадян, функціонує близько 87 доріг комунальної власності.

Благоустрій

   За 9 місяців поточного року (за Програмою благоустрою населених пунктів) використано 317 тис. грн. (очистка доріг від снігу в 1 кварталі, кронація дерев, дезинфекція громадських криниць, благоустрій кладовищ тощо), паспортизовано 8 сміттєзвалищ підвідомчої території з 12.
   Для одержання відповідних субвенцій на формування інфраструктури ОТГ в 2017 році з місцевого бюджету було виділено близько 470 тис. грн.для розроблення проектно-кошторисної документації на ряд проектів: реконструкції Ленковецького будинку культури (адмінприміщення сільської ради), заміна вікон, дверей в ЗОШ населених пунктів Вербівці, Коськів, капітальний ремонт будівлі ДНЗ с Чотирбоки, будівництва котелень в ЗОШ сіл Мокіївці, Ленківці, будівництво зовнішніх мереж водопостачання та газопостачання сіл Коськів та Ленківці. На стадії реалізації ряд проектів, що фінансуються з державного бюджету ( всього на суму близько 110 тис. грн).:
   - Парк відпочинку с. Чотирбоки
   - Дитячі майданчики в с. Ленківці і с. Пиляї
   - Фізіотерапевтичне обладнання АЗПСМ с. Ленківці.

Медицина

   Із сільського бюджету виділено у 2017 році 48.0 тис. грн на невідкладну первинну медичну допомогу громадянам підвідомчої території, додатково виділено 200.0 тис. грн. для покриття дефіциту по заробітній платі працівникам медичних закладів ( трьох лікарень) Шепетівського району, додатково виділено з місцевого бюджету на підтримку первинної медичної допомоги (прививки туберкуліну, хворим на гемодіаліз) кошти в сумі близько 32.0 тис. грн.

Освіта

Виділено і освоєно:
   - близько 50.0 тис. грн. на проведення поточних ремонтів в навчальних закладах;
   - близько 37.0 тис. грн. для виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт ДНЗ «Сонечко» с. Чотирбоки (на сам капітальний ремонт заплановано в 2017 році використати коштів субвенції з державного фонду регіонального розвитку в сумі 700 тис. грн.):
   - в червні 2017 року на оздоровлення дітей пільгових категорій підвідомчої території кошти в сумі 45 тис. грн.

Спорт

   На протязі року проводиться фінансова підтримка районного спортивного товариства «Колос» з метою залучення молоді підвідомчої території до масового спорту. З місцевого бюджету для реалізації програми використано за 9 місяців близько 126 тис. грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь